VYHLÍŽÍME MILIONTÉHO NÁVŠTĚVNÍKA SANCTUARY.CZ!

Je asi úplně jasné, že máme velikou radost z pokoření tak zásadní mety jako je milion návštěv na našich stránkách. A proto chceme, abyste měli radost i vy. Čili... co pro vás chystáme? Co třeba pět let koncertů a parties zadarmo?

 

Cz Sanctuary logo black 650



Až se nám nechce věřit, že už je to skoro deset let, co jsme založili Sanctuary.cz. Ale data nelžou – roku 2005 vznikla první verze webu, kterým jsme chtěli vytvořit prostor pro všechny skutečné zájemce o gotiku a reagovat na rozšířené mýty, omyly, dezinformace i nesmysly, kterých bylo tehdejší zablogované internetové prostředí plné. A taky jsme měli vizi kromě mapování gotické historie začít jako první u nás sledovat i to, co se děje v současnosti a potvrdit tak, že tato subkultura opravdu stále žije a není to jen nějaký nostalgií opentlený vycpaný exponát z muzea zašlých trendů. 


Za těch devět let se toho stalo hodně – získali jsme nové kolegy (bez kterých by provoz stránek teď už vůbec nebyl možný), o pár starších přišli, pustili se do prvních nesmělých pořádání vlastních akcí, přišla tradice Prague Gothic Treffen, pozvolna jsme rozvíjeli svoje pořadatelské i redaktorské aktivity a vůbec budovali celý web a tým Sanctuary.cz do podoby, kterou znáte teď. A jako u všeho, cesta to byla dlouhá – někdy procházka růžovým sadem a jindy zase klopýtání kamenitou pěšinou proti větru. Bez baterky. A bez bot.

Je ale fakt, že když si člověk připomene začátky z roku 2005 a pak mrkne třeba i jenom na naše nejbližší plánované akce se jmény jako Bruno Kramm z Das Ich, Front 242, Inkubus Sukkubus nebo Suicide Commando, 
snad se nám podařilo nějakou tu práci na podporu scény odvést.

 

sanctuary2006
Sanctuary.cz (verze webu 2.0) z roku 2006


Ale i když se asi budeme opakovat, faktem zůstává, že veškeré snažení, čas, energie, emoce a všechno, co k tomu patří, by nemělo žádný smysl, kdyby nebylo VÁS – našich čtenářů. A těch se k nám podívalo téměř milion. A jeden milion čtenářů, to už je nějaká váha. Pokoření takové hranice je proto pro nás veliká čest, veliká radost, ale samozřejmě i velký závazek k tomu pro vás Sanctuary.cz (pokud to aspoň trochu půjde) dělat i nadále jak nejlépe dovedeme – tedy srdcem.


Ale dost rekapitulování. Protože ten jeden milion návštěv chceme oslavit s vámi (jakkoliv jsme vlastně dost možná tento počet už reálně překročili, neboť v historii došlo k několika výpadkům počítadla), něco jsme pro vás nachystali – totiž, že MILIONTÝ ČTENÁŘ SANCTUARY.CZ OD NÁS DOSTANE DÁREK! 

Co a jak? Je to prostinké – pokud budete na našem webu tím návštěvníkem s kulatou číslovkou 1 000 000 na počítadlu vy, pošlete nám screenshot a tomu, kdo bude první, dáme – tramtadadá – VSTUP NA VŠECHNY NAŠE AKCE PO DOBU PĚTI LET ÚPLNĚ ZADARMO! Ano, čtete dobře – pět let našich koncertů a parties bez vstupného.


Jak věříme, je to příjemný dárek, ale je pravda, že potěší jenom jednoho, což se může zdát malinko nefér. Ale nebojte – protože je nám úplně jasné, že tak pěkná návštěvnost není zásluhou jednotlivce, ale celku, dostanou od nás brzy dárek tak trochu všichni. Jste napnutí, co to bude? Ještě chvilku vydržte... ;)

 

Castle Party 2006

Retrofotka – tehdejší 2/3 redakce Sanctuary.cz na Castle Party 2006

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A muzu ten screenshot poslat predem ? Jako kdyz Putin kondoloval Polakum a pak mu doslo, ze diky casovymu posunu jeste nevzlitli.
Hehe, no, máš bod za kreativní přístup, ale my to pak stejně ještě budeme kontrolovat podle IP adresy a tak :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.