Deathcamp project na Magickou noc trubadúrů z vážných důvodů nepřijedou

Pokud jste se těšili na i u nás oblíbenou goth/electro dvojici, bohužel ji Kralupech nepotkáte. Ale vzhledem k následujícímu vyjádření kapely to určitě pochopíte.

 

deathcampproject14


Dvojice Deathcamp project se měla stát jedním ze speciálních hostů Magické noci trubadúrů, ale vzhledem k níže uvedeným okolnostem to bohužel neklapne. Náhrada za kapelu se aktuálně intenzivně hledá a pořadatelé ji oznámí co nejdříve. My se za celou redakci přidáváme k přání co nejrychlejšího uzdravení a přejeme všem zúčastněným především hodně štěstí a síly.

Tady je tedy oficiální vyjádření kapely a pořadatele:

Vážení přátelé,

jak jste si pravděpodobně všimli, aktivita hudební skupiny DEATHCAMP PROJECT se v posledních šesti měsících výrazně zpomalila. Nechoďme okolo horké kaše, rádi bychom vám podali upřímnou zprávu o situaci, se kterou se členové týmu po dobu několika měsíců potýkají. Jak možná víte ze zpráv, které jsme zveřejnili na jaře, chtěli jsme v květnu nahrát své třetí album. Bohužel z důvodů, které jsou mimo kontrolu kohokoli z nás, musíme většinu našich plánů na nějaký čas odložit. Na jaře tohoto roku byl totiž synkovi Betrayala, osmiměsíčnímu Petříčkovi, diagnostikován zhoubný nádor neuroblastom ve fázi IV. 


Navzdory této těžké době pro oba rodiče jsme se snažili, aby kapela i celý náš tým fungovaly normálně a stejně tak dodržovaly své závazky a plány koncertů. Byli jsme schopní hrát na festivalu Uwolnić Muzykę Festiwal Solidarności a vydat z něho live album, které je zdarma, a dále byl před námi velmi slibný festival Magická noc trubadúrů II v Kralupech nad Vltavou. Mysleli jsme, že naše vystoupení na této akci zvládneme odehrát, ale bohužel se termín plánované operace malého Petříčka posunul a nyní se kryje s tímto plánovaným koncertem v České republice.

Proto vám s velkou lítostí musíme oznámit, že jsme toto vystoupení byli nuceni zrušit. Omlouváme se pořadatelům i všem, kteří se na nás těšili. Prosíme o pochopení a zároveň jsme přesvědčení, že rodiče i malý Petřík zdárně překonají nepřízeň osudu a jejich společný život se znovu vrátí do klidných kolejí.

Se srdečným pozdravem DEATHCAMP PROJECT

Pořadatelé Magické noci dodávají: "Všichni samozřejmě přejeme malému Betrayalovu synkovi, aby se co nejdříve uzdravil, a budeme vzývat všechny světelné bytosti, aby stály u jeho postýlky a dodávaly mu sílu k překonání tohoto nelehkého údělu. Samotným rodičům pak přejeme pevnou víru v jeho uzdravení, neboť jak praví jedno staré moudré pořekadlo: „Víra hory přenáší." Jsme s vámi!"

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.