Blesková soutěž o lístky na pražskou koncertní premiéru Korine

Večírek submisivní darkwave moderny je za dveřmi a dva výherci naší soutěže si ho budou moci užít bez potřeby platit vstupné.

Středobodem večera, který proběhne  v pátek 22. září 2023 v klubu Chapeau Rouge, bude první koncert amerického dua Korine v České republice. Kapela se na podzim letošního roku vrátí do Evropy a jednou z plánovaných zastávek bude i Praha. Naživo si je můžete přijít vychutnat s dvojitým předkrmem. Ten obstará jednočlenný, původně italský projekt M!R!M, a také zavedená přeloučská formace Phosgene Girls. Zkuste správně odpovědět na naší soutěžní otázku, a třeba se na vás usměje při losování štěstí:

Jak se jmenuje debutové dlouhohrající Korine z roku 2018?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „KORINE" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do dnešní půlnoci (čtvrtek 21.9.2023 do 23:59), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.