Vycházející hvězda temného synth/postpunku Supernova 1006 poprvé míří do ČR

Milovníci zvuku kapel jako The Soft Moon nebo undertheskin pozor! V sobotu 29. září proběhne v Underdogs koncert, který nechcete prošvihnout. A Batsave afterparty k tomu.

Podzimní nálož koncertů nastartujeme další premiérou. Poprvé do České republiky se totiž podívá vycházející hvězda synth/postpunku, ruští Supernova 1006.

Podle astrologů je Supernova 1006 historicky nejjasnější zaznamenaná hvězda. Na hudebním nebi se toto jméno objevilo v roce 2014, kdy si jej vetkla do názvu dvojice z Chabarovsku, Andrey Yukhovich a Anton Korchevsky. Druhý jmenovaný po roce odešel, jeho místo zaujala Elizabeth Dolgikh a nově stvořené duo se přemístilo do St. Petersburgu.

Zde začalo chrlit muziku s nebývalou intenzitou i kadencí, rozruch způsobili především parádní druhou deskou "Unique World". Letos v únoru vyšlo kapele už třetí album "Blackout", na kterém přátelsky vypomohl i Mr. Kitty. Sami přiznávají inspiraci Man or Astro-man?, IMA Robot, A Place To Bury Strangers, La Femme, Nine Inch Nails aj. a v jejich tvorbě můžeme vystopovat postpunk, coldwave, synthpunk i shoegaze. Přijďte na vlastní oči a uši poznat zničující sílu ruského tělesa v sobotu 29. září do klubu Underdogs' Ballroom & Bar na pražském Smíchově!

Supernova 1006 – Dope
 

Koncert orámuje tradiční a oblíbená netopýří Batsave party se všemi klasickými proprietami. Zamotaní do pavučin a zahaleni mlhou se tedy můžete prorejdit parketem až do ranních hodin a takt vám budou udávat mezinárodně ostřílení DJs pořadatelského webu Sanctuary.cz. Chybět nebude ani kasička, do které můžete přispět netopýří záchranné stanici ZO ČSOP Nyctalus, ani stylová černobílá projekce.

SUPERNOVA 1006 (RU) + Batsave party
29. září 2018 (start 21:00)
Praha, Underdogs' Ballroom & Bar (Nádražní 3)
Vstup: 170 Kč (předprodej GoOut.cz) / 220 Kč na místě

Supernova 1006

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.