:Wumpscut: se rozhodl vydáním Best Of výběru ukončit činnost

Pro leckoho blesk z čistého nebe, pro jiného očekávaný krok. Rudy Ratzinger, od roku 1991 figurující na EBM scéně jako :Wumpscut:, se rozhodl v květnu vydáním svého výběru "Innerfire" ukončit činnost svého projektu. Ten prudce nastartoval svou kariéru vydáním debutového alba "Music For A Slaughtering Tribe" a pravidelně zásoboval davy fanoušků autorskou muzikou nebo remixovými výběry. Poslední řadová deska "Wüterich" vyšla v loňském roce následována populárními release parties. Rudy byl v posledních letech často ke spatření i v České republice jako fotograf na žánrových akcích. Domácí projekt Instinct Primal pro Rudyho připravil několik remixů, které se objevily na několika jeho nosičích. Projekt, který byl čistě studiového charakteru, za důvod ukončení tvorby uvádí "ilegální poslech a kopírování". Rudy v posledních měsících rozprodával na eBay své studiové vybavení, takže se příchod konce dal očekávat. Pokud je toto rozhodnutí už neodvratné, děkujeme za hodiny silné EBM muziky!

:Wumpscut: - Wreath Of Barbs

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Škoda. Rudyho jsem měl rád a svého času byl pro mě významným jménem v EBM. Je pravda že produkce :W: po roce 2000 nedosahovala kvalit z počátku sve kariéry, přesto mě ukončení tvorby mrzí. Nicméně chápu uvedené důvody...osobně jsem Rudyho vzdy podporoval zakoupením Boxu každé řadovky, jen ten loňský jsem již vynechal, ne z důvodu dostačující stažené nahrávky, ale z důvodu, že už to bylo trošku jako ten kolovratek - pořád dokola a nic moc nového...
NO!! FUCK!!! Everything turns to shit. This is the worst day of my fucking life!!! I'm devastated and shocked. :\\//\\//: FOREVER!!!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.