Lakeside X odhalují poslední singl před vydání návratové desky

×

Chybová zpráva

Komentář, na který odpovídáte, neexistuje.

Vodnický videoklip k novému singlu Time Has Come je lákadlem na křest nového alba Lakeside X.

"Vrátili jsme se po letech s novou vizí, s novou energií, a výsledek naší práce s producentem Danielem Myerem je deska, která je vlastně novým debutem, novým začátkem, s odkazem na minulost a pohledem do budoucna. Jsme cestující duše, jdeme časem v nekonečném bytí, padáme dolů a škrábeme se nahoru, stále dokola. Každá chvíle je příležitostí znovu začít, každý den je možné si říct, že přišel čas,” říká frontman Janne Marvannen. 

Nový singl je po skladbách “Fire in the Sky”, “Rising” a “Lifeline” již čtvrtou skladbou, kterou trojice Janne Marvannen, Robert Broj a Igor Dvorský vypouští do světa poté, co se vrátila na scénu po více než jedenáctileté pauze. Vrcholem návratu tria je brzké vydání desky, která se bude jmenovat "Love Dissapears". Na zvuku alba je znát precizní práce německého producenta Daniela Myera, který kromě účinkování v projektech Covenant nebo Haujobb má za sebou také spolupráci s velikány elektronické hudby, jako jsou Front 242, Nitzer Ebb nebo dokonce Depeche Mode. 

Album "Love Disappears" vychází v distribuci Musicraft už 21. října 2022 a kapela zve všechny příznivce na křest v neděli 23. října do pražského Lucerna Music Baru, kde představí naživo novou desku spolu s hosty, kterými budou právě producent Daniel Myer se svými projekty DSTR a Architect, a také zpěvačka Emese Arvai-Illes. Party doplní DJ Ron se svým setem plným songů od Depeche Mode a The Cure. Vstupenky na akci lze zakoupit ZDE.

A teď už si jen vychutnejte samotnou skladbu. K ní natočili Lakeside X video, které opět představuje charakteristickou vizuální práci kapely, tentokrát ale s odlišným motivem. Hlavní roli v něm hraje vodník z vyšehradské tůně, který se jako pantomimická figura z bezčasí objevuje na pražské náplavce. 

 

Lakeside X - Time Has Come

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zní to skvěle. Těším se na desku!

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.