Příští víkend Perturbator ve společnosti The Algorithm ovládne Bratislavu

Napůl člověk, napůl cyborg, videohra, nebo život! Temné 80. se dostávají do hry!

Perturbator zastává jedno z nejznámějších a nejosvědčenějších jmen ve svém oboru, který v posledních deseti letech zpopularizoval temný retro-futuristický zvuk inspirovaný sci-fi/horor filmy 80. let jako Terminator, Halloween, The Ghost in the Shell a dalších.

 

Perturbator - She is Youg, She is Beautiful...."


Dnes už docela slavný synthwave umělec začal svou hudební kariéru jako kytarista v blackmetalových projektech, ale nakonec se Pařížan James Kent nechal svést svou vášní k cyberpunk kultuře, s níž slaví úspěchy v rámci milionových poslechů na YouTube a klubech naplněných po okraj. A aby ani jeho show nestála na místě, loni se na festivalu Brutal Assault skvěle předvedl s doprovodným bubeníkem, který od té doby je příjemným osvěžením. I toho si samozřejmě přiveze na svou bratislavskou zastávku. Nebude to tak jen vydatná digitální masáž sluchovodů, ale na své si přijdou i vizuálno vnímající receptory.

 


The Algorithm - Pointers

 

Rémi Gallego, oceňovaný francouzský digitální radikál, kytarista a lídr The Algorithm, v listopadu vydal čtvrtou desku „Compiler Optimization Techniques“. Na ní opět vizionářsky propojuje moderní metal (riffy a rytmy živého bubeníka) s elektronickými subžánrovými zvěřinci jako synthwave, breakcore nebo 8bit.

Fanoušci Igorra by si tenhle večer měli přijít na své! 13. 10. v bratislavském klubu Majestic Music.

Lístky koupíte v předprodeji ZDE.

 

   

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Po Alphaville jdem na Perturbator. Kkyž už v Blavě budem,proč to nespojit?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.