Health chystají k vydání album kolaborací s Youth Code, Perturbator nebo The Soft Moon

Americké trio Health z noise rockového hájemství pomalu míří do temnějších gotických vod. To jasně potvrdí i chystaná deska, kde kapela z Los Angeles spolupracuje s námi velmi dobře známými spolky. 

Každou svou desku prozatím Health doplňovali o remixový přídavek. Tak vznikly desky "Disco" s pořadovým číslem 1 až 3. V loňském roce trojice vydala čtvrté album "Slaves Of Fear", a protože v poslední době nedala dohromady dostatečnou sestavu remixů, čtvrtý "disco" díl má jiné vyznění. Shromažďuje na jednom místě všechny kooperační tracky, které Health za poslední dva roky nahrály. A že jich je pořádné množství!

 

Health & Youth Code - Innocence

 

"Disco4 :: Part 1" jasně naznačuje, že úroda kolaborací se na jeden nosič nevměstnala. Celkem na kolekci trojice umístila jedenáct skladeb, na kterých se mimo jiné podíleli The Soft Moon, Youth Code nebo synthwave kníže Perturbator. Vedle jich najdeme na kompilaci i tracky od Xiu Xiu, Soccer Mummy nebo Ghostmane. K tomu čerstvě kapela přihazuje i nový autorský singl "Cyberpunk 2.0 2.0", který vlivy gotiky přiznává v plné míře.

Album vyjde 16. října 2020 na labelu Loma Vista records v digitální podobě a na vinylu. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.