KOMPLETNÍ SEZNAM ÚČINKUJÍCÍCH LETOŠNÍHO PRAGUE GOTHIC TREFFEN!

Už za měsíc, konkrétně v sobotu 6. srpna, vypukne šestý ročník Prague Gothic Treffen, letos premiérově umístěný do dvou pražských klubů XT3 a Central Station Gallery. Před několika dny jsme vám přinesli sedm jmen letošních vystupujících, dnes seznam naplníme po okraj.

pgt6_na_web

Vůbec poprvé se díky aktivitě našeho pořadatelského teamu do Prahy podívá jeden z nejuznávanějších gothic DJs této planety, DJ De'Ath. Zakladatel mnoha legendárních parties (za všechny jmenujme alespoň Black Out, Prophecy či Black Veil) žijící v současné době v Leedsu připraví pro svou pražskou premiéru speciální set gothic/death rocku.

Kladenský odchovanec DJ Ron patří dlouhá léta k neúnavným organizátorům akcí (např. Dark:Live:Fest, Electrosmog) a také k naprosté špičce českého darkelectro DJingu. Před několika dny jeho skvělému setu nadšeně aplaudoval i Daniel Myer z Covenant, na letošním PGT si jej můžete vychutnat i vy.

Seznam vystupujících uzavírá pořadatelská Sanctuary.cz DJ Crew, která zahájí program obou klubů. Během několika dnů vám přineseme i orientační rozpis časů jednotlivých DJs a další lákadla letošního PGT. Vstupné na akci zůstává stejné jako loni, tzn. 99,- Kč.

 

6. PRAGUE GOTHIC TREFFEN
sobota 6.8.2011 od 19 hodin
klub XT3, Rokycanova 29, Praha 3 - Žižkov (guitar stage)
&
klub Central Station Gallery, Sabinova 2, Praha 3 - Žižkov (electro stage)
 


DJs:
- De'Ath (GB - Black Veil)

- Ronny Moorings (NL/DE - Clan Of Xymox) 

- Leo von Leibnitz (DE - Promofabrik.de)

- Cyberpagan (DE)

- Zydrate Project (SK)

- Ron (CZ - Dark:Live:Fest)

- Sin (CZ - Depeche.cz)

- Sickness (CZ)

- Godefroi (CZ)

& Sanctuary.cz DJ Crew

 

Vstup : 99,- Kč.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A vězte, že nudit se nebudete ani na letošním GOTHIC PICNICU alias venkovním warm-upu PGT...včera jsme dali hlavy dohromady s Leather Rat kolegy, kteří vám nachystají pořádně vypečenou, netopejrníkovou soutěž - více už brzy v novinkách;)

No doufám, že to nedopadne jak minulej rok s tím piknikem, bylo nás tam asi tak šest:D
Ale vypadá to krásně, už se těším, až si zase zakřepčím!:)

Tak tak, minule nás počasí solidně zradilo a když se začalo vyjasňovat, my sami jsme už chaoticky ladili technický trable v klubu a piknikový koš zahučel tak akorát v kumbále. Letos nám piknik právě laskavě zorganizují Leatherkrysy a přihodí navíc třešničku v podobě gothfriendly kreativního kontestu :)

No mně právě ani chvilku nepřipadlo, že by se schylovalo k nějakýmu počasovýmu zvratu:) Ale jo, zase chápu, že organizovat to určitě není nic jednoduchýho.

HURÁ

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13