Cz Sanctuary vám přeje poklidné Vánoce

Redakce Cz Sanctuary vám přeje co nejpříjemnější a nejpoklidnější prožití letošních Vánoc!

 

Děkujeme vám za přízeň, kterou jste nám věnovali v uplynulém roce a za dlouhodobou podporu české gotické subkultury. Jakožto i minulý rok musíme ze všeho nejvíce vyslovit náš velký dík za návštěvnost tohoto webu, která se letos vyhoupla na neuvěřitelných 100 000! Je to vskutku ten nejkrásnější dar, který redakce mohla obdržet a zároveň doufáme, že jsme vás svým obsahem nasytili v uplynulé době natolik, aby vaše přízeň pokračovala nadále.
Na oplátku za tuto podporu vám s novým rokem přineseme výsledek dlouho trvající práce na aktualizaci webu, který by se při všech svých nadcházejících novinkách měl stát ještě obsáhlejší a lepší „svatyní“, než kterou byl doteď.

Přejeme vám, abyste následující svátky prožili v co největším poklidu a dobrém rozpoložení!

Váš CZ Sanctuary Team

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

JJ přeji (skoro) všem černé, ocelovo-betonovo-železné vánoce 8-)<br />a doufám že nikdo nezradil nikoho tak jako jistá osoba mě :-x<br /><br />ale tj fuk :-) kdo dá zejtra semnou vánoční non stop kalbu v csku ? :-)
výsledek dlouho trvající práce na aktualizaci webu... Už se třesu! :-P
novej vic industrialni vzhled ? :-)
mno nic jsou vánoce, tak pujdu dohrát assassins creed nějak nemám chuť jít spát nebo se radovat ze dneška...
Pekne videjko :-D To je aspon správný Ježíšek :-D Veselé vánoce všem! At jsou plné netopýrů, černé barvy a neřestí ;-) :-D :-D
[5] mám tušení !
taky vám všem přeji hezké a klidné Vánoce, Nový rok plný zdraví ,klidu , méně stresu a samozřejmě spoustu krásné muziky co pohladí uši i duši .<br />Celému Sanctuary.cz neutuchající nadšení a energii ,stmelené příznivce a vzrůstající návštěvnost, myslím,že si tady každý to své najde . <br />:-)
Veselé Vánoce a šťastný nový rok
Taky přeji všem hezké vánoční svátky.
i ja vam preji vse nejlepsi at jsou vase stranky skvostne jako doted a neztracite chut do teto prospesne prace :-)
Dodatečně děkujeme za všechna přání, pokusíme se, aby se nám vyplnily a totéž přejeme i vám ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.