VESELÉ VÁNOCE PŘEJE SANCTUARY (... a tady máte dárek)

Pokud to letos pod stromečkem nebyla až taková hitparáda, třeba potěší prezent od nás.


Radši už ani nepočítáme, kolikrát jsme vám takhle na Štědrý den popřáli veselé Vánoce. Ale pevně doufáme, že to od nás uslyšíte ještě mockrát. A jak tu tak sedíme po kapro/řízko/masovoalternativní/bramborosalátové náloži a kočky prohánějí zbytky vánočního papíru po celém bytě, říkáme si, že vám chceme taky něco dát. Přeci jen, kdyby vás nebylo, už bychom Sanctuary.cz nejspíš dávno pověsili na hřebík od rakve. 

Co jsme tedy pro vás nachystali? Řekli jsme si, že to nebudeme natahovat a hned první koncert roku 2024 nám všem "uděláme hezký" a přihodíme Vám k jednomu lístku druhý jako dárek. ČIli:

Pokud si ode dneška až do Silvestra koupíte vstupenku na Empathy Test a Decline 12. ledna, dáme vám k ní druhou zadara jako dárek.

Jak na to? 

  1. Pořídíte si přes GoOut lístek.
  2. Pošlete nám na redakce@sanctuary.cz číslo lístku/jméno
  3. My si vás napíšeme na seznam, který bude mít k disposici ochranka u vstupu. Vy pak už jen na místě předáte svůj lístek, řeknete své jméno a vplujete i s doprovodem do Futura (doprovod jde zadara),

Snad vám to udělá radost a uvidíme se v lednu ve Futuru. A kdyby ne, tak vám prostě jen přejeme krásné a klidné svátky, mraky energie a hromady nové zajímavé muziky. Jak taky jinak ;).

Empathy Test

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.