Nosferatu oslaví své čtvrté narozeniny

...ale dárek dostanete vy. Narozeninová party "Nosferatu Night" dne 20. dubna 2007 je totiž **zdarma**. A na co se můžeme těsít?



Především na pořádný "birthday massacre" :). Ale asi bude nejrozumější nechat mluvit tiskovou zprávu Nosferatu night:

Nosferatu Night - jedinečná událost u příležitosti 4. narozenin největšího gothic shopu v ČR, který nedávno otevřel svoji prodejnu v Praze - na adrese Jeseniova 56A, Praha 3, se uskuteční v pátek 20. dubna 2007 v pražském klubu Exit od 19:30,

V rámci oslavy vystoupí australští Dandelion Wine, Conamare Chaos (Electronic Body Music, Praha), No Name Desire (EBM, Praha) a jako zvláštní host večera německá gothic rocková formace Expretus z Drážďan.

Dandelion Wine - australské duo Naomi Henderson a Nicholas Albanis představí poprvé českému publiku svou snovou vizi temných balad inspirovanýcvh středověkem kombinující klasické nástroje s moderní technikou.



Conamare Chaos - jedinečný projekt DJ dua Doggie & Jones opírající se o kombinaci progresivního EBM s prvky electroindustrialu vystoupí premiérově před domácím publikem.



No Name Desire - radioaktivní pouště, rozpraskané zdi, drolící se kovové nosníky, stejně jako bezbřehé pustiny lidské duše - to vše je také obsahem tvorby pražské trojice No Name Desire (ve složení Neural_I, Were a VeNa) a zvláště alba "Wastelands", které vyšlo na podzim 2004. Nyní skupina pracuje na novém albu, ze kterého představí několik ukázek jako například Kursk, Kingdom of Cries či Sacred Blood.



Expretus - stálice německé gothic rockové scény působísí od roku 1999 u nás není neznámým pojmem. Za sebou má několik úspěšných koncertů po Čechách a mnoho v Německu či Francii mimo jiné na Wave Gothic Treffen či Darkside of Moravia. Hudebně přináší zajímavou směs gothic rocku, wave a industrialu, zvýrazněných charismatickým volálem Andra Alabastera. V současnosti hrají skladby zejména z aktuální desky Borderline Red.



Kromě live vystoupení účastníky čeká afterpárty v podání domácích DJ´s Godefroi a Vinny (Katarinas Perverses), tombola a spousta zábavy.

**Nosferatu Night**
20. 4. 2007 (pátek), 20:00
Praha, klub Exit (Koněvova 219)
vstup: !!!ZDARMA!!!

Mediálním partnerem Nosferatu Night je CZ Sanctuary, Everything about the Czech Gothic Subculture.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

zajimava akcicka uz se tesim :-)
Tak já se dostavím zcela určitě, a pokud se to povede, přivedu s sebou i přítele a kamarádku :-) Taky se moc těším :-)
Chjo, dost mozna se neobjevim:sad:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.