Public Image Ltd. připraví před deskou ještě singl

Tradičním postupům vydávání se ani John Lydon nevyhne...

PiL


O nové a očekávané desce Public Image Ltd., která se bude jmenovat "This is PiL", vás průběžně informujeme. Stejně, jako o nejrůznějších komentářích jejich frontmana Johna "Rotten" Lydona, který například nedávno obvinil televizní soutěže talentů z toho, že nemůže pro svou desku najít label (psali jsme tady). Nyní ovšem na světlo prosákla informace, že, jak už to bývá, před novým albem vyjde i samostatný singl.

EP by se mělo jmenovat "One Drop" a vyjde 16. dubna, dlouhohrající deska jej bude následovat na přelomu května a června. A na co se máme těšit? Sám John desku popsal takto:

"Je to úplně jiné než všechno, co jsem kdy předtím udělal. Nazval bych to folkem. Potkal jsem pár chlápků z Irska, kteří mne za to nenávidí. Myslí si, že se posmívám jejich tradici, ale, propánaboha, tohle je můj příběh ze života! Žádné posmívání, ale pokrok! Nemůžeme být přeci všichni pořád zaseknuti v nějakých odrhovačkách ze sedmnáctého století. Všechno to přichází ze srdce a duše. Ať už použiješ elektronické, akustické, digitální nebo analogové nástroje, pořád je to jenom o duši a srdci. Nedělám krmivo pro popaře, ani načančanou prázdnou slámu."


Nezbývá, než si počkat do jara a přesvědčit se o Johnových slovech sami...

Zdroj: NME.com (Public Image Ltd to play one-off London gig in March)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

tady je stream z včerejšího vysílání Steva Lamacqa<br />http://soundcloud.com/slicingupeyeballs/public-image-ltd-one-drop<br />Steve playlist:<br />http://www.bbc.co.uk/programmes/b01c00s1#synopsis

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.