Public Image Ltd na podzim zahrají v Praze i v Brně

Britská postpunková legenda zamíří opět do České republiky.

Když se John Lydon a jeho kumpáni z respektovaného seskupení Public Image Ltd představili v našem hlavním městě v červenci roku 2018, jednalo se o jejich vůbec první vystupení v Praze po čtyřiceti letech existence souboru. Na jejich další návštěvu naštěstí nemusíme čekat znovu tak dlouho - PIL totiž chystají novou desku a na podzim plánují rozsáhlé 'End Of World Tour', během kterého se v pondělí 16. října 2023 zastaví i v pražském Lucerna Music Baru. O den později potom kapela navštíví brněnskou Flédu (více informací ZDE).

Pražský koncert pořádá agentura D Smack U, vstupenky nyní seženete na webu klubu za cenu 990,- Kč.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

V roce 2011 vystoupili PIL v Ostravě, byl jsem tam. Rottenovi se tak líbilo na Stodolní, že jim málem uletělo letadlo, tak praví legenda;-) Faktem ale zůstává, že koncert se odehrál. V rámci Colours of Ostrava, tehdá ještě na Slezské straně, poblíž hradu :-)
Díky za info, upravuju. Člověk nemůže pochytit všechno ;)
Jasně :-) btw. tenkrát to byl výjimečný ročník, to už se nikdy nepřihodí, mimo PIL, tam byli např. Swans, Grinderman , The Horrors, Apollo 440...teď když to píši mi to přijde až neuvěřitelné, že na českém fesťáku vystoupili tyhle spolky ...
....na you tube je několikero videí z tehdejšího vystoupení....

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.