Třetí Saturday Night Freezer v májovém duchu

snf3V sobotu 28. května 2011 proběhne v žižkovském klubu Základna další pokračování pravidelné akce Saturday Night Freezer, tentokráte tematicky zaměřená na májovou náladu.






 

Máj, to je čas zasvěcený lásce. A protože nejenom šuměním netopýřích křídel a pravidelnými rezavými údery živ je člověk, následující Saturday Night Freezer bude alespoň částečně zasvěcený hlubokému citu. Ano, májové vydání bude opět zabaleno ve speciálním balíčku, a to jarním a plném lásky. Pokud jste nebyli políbeni pod rozkvetou haluzí, nebuďte smutní, můžete květnový čas zažehnat tancem, pivem a poslechem těch nejzběsilejších love songů, které gotická scéna za léta své existence vyplodila.

Naservírujeme směs láskyplných skladeb oblíbených žánrů pro všechny zamilované. Za všechny třeba XIII. Století "Katakomby lásky", The 69 Eyes "Love boys" nebo třeba S.P.O.C.K "Never love a klingon" a v Británii nedávno opět aktuální Combichrist "Love royale". Přijďte za námi zapařit na covery osmdesátkových slaďáků v podání horrorpunkových kapel, poslechněte si hřbitovní písně plné srdíčka, dokonce jsme našli i nějaké to zamilované EBM! Třetí Saturday Night Freezer navíc opět obstará písně na přání našich vzácných návštěvníků, ať už romanticky planoucí či syrově chladné – dámské a pánské volence se meze nekladou.

Jistě jste si navíc všimli, že každý měsíc pořádáme párty bez vstupného za účelem podpory stanice Nyctalus. O co jde? O záchrannou stanici pro netopýry, která se (jako všechna podobná zařízení) potýká s finančními problémy. Veterinární péče ani krmení není zadarmo, nemocným netopýrům je potřeba vybudovat přístřešek a těm, kteří už se do přírody nikdy nevrátí, musí být poskytována stálá péče.


nyctalus



Na stránkách www.nyctalus.cz je několik smutných příběhů netopýrů, kterým ublížil člověk. Adélka skončila s trvalým poškozením křídla - někdo jí za účelem provozování černé magie vyřízl čtverec blány. Zní to hrozně, hloupě a krutě. Naštěstí netopýr přežil a má kde bydlet a co jíst a stal se z něj nyctalí mazel.

Když se zamyslíme, co všechno pro nás netopýři udělali a jak krásně si jejich samolepkami dekorujeme domácí příslušenství, je na čase, abychom udělali i my něco pro ně - a stejně tak můžete i vy, aby se dál proháněli nočním nebem (krvavý úplněk v pozadí, vlčí vytí a silueta karpatského hradu).

Na zábradlí se tedy opět objeví zavěšená pokladnička, a když vám po pivu zůstane nějaká koruna, hoďte ji, prosím, dovnitř. Všechny peníze, které vybereme, poputují přímo stanici. Ústřižek složenky a info o částce, kterou vybereme, zveřejníme vždycky jednou měsíčně (na blogu Leather-rat.cz, na facebooku freezeru a na Sanctuary.cz – stejně jako minule).

Výběr DJs Sanctuary CZ a Leather-rat.cz předmíchává pozdně večerní koktejl, tak si jej nenechte ujít, my se budeme těšit 28.5.2011-opět v klubu Základna na Žižkově od 20:00.

Saturday Night Freezer III
28. května 2011 (start 20:00)
Praha, klub Základna (Lipanská 3)
Vstup: zdarma

SNF3

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ta fotka netopýřího miminka mě pořád dostává, mucík ♥

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.