Report ze Saturday Night Freezer II

snf2_repDruhá Freezer párty aneb jak to dopadlo s netopýry. Sobota je za námi a s ní i oslava Čarodějnic na druhém Freezeru. Kolik se vybralo pro netopýří stanici Nictalus, kdo všechno si zahrál za DJ pultem a kolik bylo na párty psů se dozvíte z našeho minireportu.






 

Čarodějnice jsou noc ohňů. Na druhou stranu v rádiu hlásili déšť a data se nám sešla tak, že jsme 30.5. přenocovali na Základně (bývalé Propasti) a místo řádění kolem ohniště si zařádili na parketu a kolem baru.

První návštěvníci dorazili už na sedmou, ale jako každá párty se i tahle rozjela k deváté. Stejně jako minule ji otvíralo DJské duo Paesant a Llew Mňouková. Po Samgarrových kytarách přišla na řadu hvězda večera, DJ Michael Boxer, který nás přijel navštívit až z Austrálie. Po mé maličkosti párty uzavřel elektronickým setem Muchacho Roboto.
 

Djs SNF


A teď k našim dobročinným snahám. Nedávno jsme vypustili malý článeček o netopýří stanici Nyctalus, která se stará o ochranu těchto tvorů. Stejně tak jste si mohli všimnout kasičky přiřetězované k zábradlí mezi patry klubu.  Chvilka napětí – za večer jsme pro netopýry vyzískali 494,- korun českých, zaokrouhlili na 500,- a hned v pondělí odeslali. Děkujeme moc všem, kteří pomohli! V našich snahách rozhodně nepolevíme a kasičku potkáte i příště.

 

 

SNF_netopyri_01


Shrnu-li květnový Freezer, tak byl větší než březnový, možná trochu divočejší a stoprocentně víc zvířecí (avizovaný počet psích návštěvníků byl 3 a netopýři děkují ještě jednou). V párty budeme pokračovat 28. 5. 2011 opět od sedmé. Takže přijďte-kvůli muzice, ukázat, že jako subkultura pořád fungujeme, možná kvůli netopýrům nebo si dát pivo. Čím větší párty, tím dřív se klub pohne v rekonstrukci a pořídí lepší zvuk. My se budeme těšit, zase zadarmo.

Fotky najdete v naší Fotogalerii

 

 

 

 

SNF2_wishlist

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.