Netopýří party se znovu probouzí ve vršovickém undergroundu

batsave_sPražské kluby odpadají, Batsave zůstává – už ve čtvrtek v Basement Baru!









 

Tříletá tradice netopýřích večerů díky vršovickému podzemí po delší pauze opět ožívá. Ve čtvrtek 20. března láká milovníky okřídlených krvesavců a temných kytar do pražského klubu Basement bar. Klenuté stropy tu rozduní gothrock, postpunk, deathrock,  wave i minimal. Vstup jako vždy zdarma.

Podzemní prostor nedaleko Krymské se do historie scény zapsal už před lety, kdy hostil třetí ročník největšího setkání goths napříč republikou, Prague Gothic Treffen.  Pět let poté se netopýří gang  vrací na místo činu a zve na trojici DJských setů i černobílé projekce se stylově záhrobní tématikou.

 

BatSave


Jako speciální host večera vystoupí DJ whydie? z kolektivu RARE. Za Batsave Crew se s chytlavým gothpunkovým mixem představí DJ Samgarr a dlouholetý surfař na záhrobních vlnách DJ Jimmy Handsome.   Začátek akce je plánovaný na 20:00.



Batsave v klubu CRYPT 


Součástí party je tradičně i dobrovolná sbírka na podporu záchranné stanice pro raněné a nalezené netopýry Nyctalus, jejíž činnost organizátoři Batsave a Sanctuary.cz dlouhodobě podporují.  Na akci bude umístěna speciální kasička, do níž v průběhu večera můžete vhodit libovolné množství peněz, které poputují za netopýřími pacienty.

Batsave (DJ whydie? (RARE), DJ Samgarr, DJ Jimmy Handsome)
20. března 2014 (start 20:00)

Basement Bar, Francouzská 76
vstup zdarma
Facebook: www.facebook.com/events/269496579885502/

Batsave

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Povedeny navrat... ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.