=UKONČENO= Soutěž o dvě CD Bratrstva Luny "La Loba Ante Portas"

O novém studiovém počinu "La Loba Ante Portas" kralupských trubdúrů Bratrstvo Luny jsme vás na webu hojně informovali. Nyní mají dva z Vás příležitost toto CD vyhrát.

 


La Loba Ante Portas

 

Ať už jste navštívili slavnostní křest nového alba ve Futuru, nebo nikoliv (jaké to bylo zjistíte třeba zde), z dosud uveřejněných ochutnávek (degustovali jste zde) si můžete udělat představu, co vás na výpravně pojatém nosiči asi tak čeká. Dvoudiskovou novinku "La Loba Ante Portas" můžete získat zcela zdarma v naší soutěži. Stačí mít štěstí při losování a správně odpovědět na následující soutěžní otázku:

 


Kdo byl kmotrem alba "La Loba Ante Portas"?


Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterní půlnoci (úterý 24. května do 23:59), uveďte své občanské jméno s poštovní adresou (nebude zveřejněno, slouží pouze pro doručení CD) a do předmětu zprávy napište heslo "BRATRSTVO LUNY – SOUTĚŽ". Výherce vylosujeme a vyhlásíme během středečního dne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.