Poslechněte si čtyři nové písně Bratrstva Luny

Křest nové desky gothic rockového Bratrstva Luny se blíží. Naladit se můžete podrobnostmi k albu i čtyřmi písněmi k poslechu.


Bratrstvo Luny promo


Novinka "La Loba Ante Portas" bude vydána a pokřtěna 5. května v klubu Futurum (psali jsme zde) za účasti spisovatele a cestovatele Jaroslava Monte Kvasnicy v roli kmotra alba. A co nás na něm čeká? Podle samotné kapely to je především mnohem tvrdší zvuk než u předchozího alba "Goethit", aniž by však byly obětovány melodie či specifická poetika Bratrstva Luny.

Hudební producent a bubeník kapely Tomáš Kobdzey Kašpar vysvětluje: „Gothic-rockový styl či žánr nová deska významně přesahuje ve všech svých výrazových složkách, v tom osobně coby hudebník vidím největší posun a klad. Věřím,že má šanci zaujmout nejen fanoušky gotického hudebního světa, ale i ostatní posluchače“. R.X.Thámo dodává: „Album je věnováno památce lidí a vlků, kterým zamýšlená i nezamýšlená zlovůle jiných, zastavila tlukot srdce dříve, než stačili naplnit svůj život. Nahráli jsme album, ze kterého bude mrazit...“

Album vyjde jako 2CD v digipacku se štědrým bookletem o 36 stranách, kterého se opět ujal Jaromír Deather Bezruč. Čtyři ochutnávky si již teď můžete poslechnout na Bandzone profilu kapely.


Tracklist – CD1  La Loba Ante Portas
1.Amnesia
2.Misionář smrti
3.Když lekníny tiše se zhoupnou...
4.Jáma a kyvadlo
5.Bílé Karpaty
6.La Loba Ante Portas
7.Srdce, které prošlo popelem
8.Továrny na smrt Auschwitz-Birkenau
9.Quo vadis, Domine?

Tracklist – CD2 bonus singl  Signum Diabolicum
1. Signum Diabolicum
2. Fantasmagorie (re-recorded version)


BL_LA_LOBA

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.