Dark Wave dnes představí novinky od Front Line Assembly, Killing Joke, 3TEETH nebo Blutengel

Osmý díl rozhlasového pořadu Dark Wave na Radiu Hey představí novinky od zavedených žánrových veličin, ale i nadějných nováčků scény.

Z klasiků dojde na nové kousky od postpunkových šamanů Killing Joke, zajímavý cover kanadských EBM věrozvěstů Front Line Assembly, ale dojde i předzvěst nové desky 3TEETH, synthpopových nezmarů Blutengel nebo vzkříšení neoklasiků Dark Sanctuary. Z nových jmen v Dark Wave představíme ukázky od 2 Forks, Kanga, Elektrikill nebo rituálně ambientního projektu Shibalba. V Démantu vzpomeneme nedávno zasnulého tvrdě elektronického pionýra Tommiho Stumpffa a pozveme vás na festivaly M'era Luna, Brutal Assault nebo na vzácné vystoupení Phila Shoenfelta & Southern Cross.

Dark Wave je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Pořad vysílá každé pondělí od 21 do 23 hodin na Radiu Hey. Pustit si ho můžete na více než polovině území ČR na klasické FM frekvenci, k doslechu je samozřejmě i v DAB vysílání a na internetu, a to například ZDE nebo ZDE.
Starší pořady jsou k poslechu zde: https://heyradio.cz/download.php?sekce=19

 

Killing Joke - Full Spectrum Dominance

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.