Aesthetic Perfection na únorovém singlu vzpomíná na roky plné alkoholu a drog

Daniel Graves přichází s únorovým singlem Aesthetic Perfection plným vzpomínek na "rock'n'rollovou" minulost.

"Když jsem střízlivý, necítím se živý, a tak se upiju k smrti," zpívá Daniel v novém singlu "Party Monster", ve kterém vzpomíná na svou minulost. Singl Aesthetic Perfection vyšel v pátek 5. února digitálně na Bandcamp profilu kapely a aktuálně dlí na 2. příčce německé alternativní hitparády.

"Vzpomínám si, že jsme jeden den hráli před 4000 lidmi", píše ke skladbě Graves na FB profilu kapely. "Nervozitu jsem zaháněl pitím. Opil jsem se takovým způsobem, že jsem nemohl ani pořádně zpívat. Sám sebe jsem se štítil. Na skutečnost jsem odpověděl jediným přirozeným způsobem: naházel jsem do sebe horu kokainu. Takové množství, že mi to úplně zničilo hlas po zbytek turné, na kterém jsme zrovna byli. Stalo se ze mě hloupé klišé rock'n'rolu (tedy minus sláva a peníze). Tento okamžik mě změnil. Přinutil mě uznat, že jsem jediný, kdo je zodpovědný za svůj úspěch nebo neúspěch. Svět mi nic nedlužil. Nestalo se to přes noc, ale pomalu jsem se naučil soustředit se na věci, na kterých mi opravdu záleželo, místo abych žil pro okamžitý únik. Šílenství s alkoholem jsem vyměnil za zpěv a drogy za sport. A párties? Stále k nim občas dojde, ale snažím se udržet své priority v určité rovnováze. Ironií je, že i když se za svou minulost stydím, část mě samotného stále touží vyvolat party monstrum k životu", přiznává předák Aesthetic Perfection.

Na samotném tracku vedle Daniela Gravese pracovala ještě kytaristka Jinxx z Black Veil Brides a sólem se blísknul bývalý člen Elliott Berlin. Originální písničku doplnil na singlu remix od Deadbeat. A poslední zajímavá informace - singl je, stejně jako lednový track, ke stažení za cenu, kterou si sami určíte.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.