Front Line Assembly se příští rok vrátí s novou deskou a v létě na festival Brutal Assault

Front Line Assembly se příští rok vrátí s novou řadovou deskou. Projekt z Vancouveru má také naplánován koncert na domácím festivalu Brutal Assault.

Místo světového turné zbyla Billovi Leebovi a spol. pouze možnost zavrtat se ve studiu a připravit nový materiál. To také Kanaďané přesně udělali a výsledkem bude sedmnáctá řadová deska "Mechanical Soul", která na labelu Metropolis records vyjde 15. ledna 2021. Už teď si album můžete předobjednat v digitální podobě, na CD i na vinylu na Bandcamp profilu labelu ZDE.

Jak už je na posledních deskách projektu zvykem, i zde se dočkáme zajímavých hostů. Konkrétně Jean-Luc De Meyera z Front 242 a Dina Cazerese, kytaristu Fear Factory. Toho mimochodem minulý rok zlákaly do temně elektronických vod jiné EBM legendy, Claus Larsen z Leather Strip a  Jürgen Engler z Die Krupps. Společně pak prezentovali deskou superskupiny Die Klute (psali jsme ZDE).

Poslední informací, důležitou pro domácí fanoušky, je pak potvrzení vystoupení Front Line Assembly v příštím roce na Brutal Assault festivalu. FLA jsou součástí balíčku 150 vystupujících, kteří měli v Jaroměři vystoupit letos, ale koronavirová opatření znemožnila konání čtyřdenního svátku stejně jako jakéhokoliv festivalu podobné velikosti v Evropě. Termín je stanoven na 10. až 14. srpna 2021.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.