St Lucifer zkoumají na novém EPčku psychologii futuristického hluku

Britská elektropunková čtveřice St Lucifer se v letošním roce nejprve ohlédla do své historie a následně nás láká novým EPčkem na věci budoucí.

BlackMetalGayQueerDisco prý hraje kvarteto St Lucifer z britského Manchesteru. Co si pod tím představit? Asi prudkou srážku vlivů New Order, Atari Teenage Riot nebo Sonic Youth. Kapela nějakou dobu svůj vlastní výraz hledala, a toto žánrové hledání krásně ilustruje kompilace "Biphoria / The Violation of St Lucifer", kterou na jaře vydal label AnalogueTrash. Pořídit si jí můžete ZDE v digitální podobě nebo na kazetě.

Letošní rok není pouze ve znamení vysypávání šuplíků, ale naopak přípravy nového materiálu pro desku, která vyjde v příštím roce. A karanténní omezení soustředěné práci ve zkušebně St Lucifer prospívá. První vlaštovka nového materiálu je singl Sirens, ke kterému vznikl tento černobílý videoklip.

 

St Lucifer - Sirens
 
 

Singl se již za pár dní objeví na čtyřskladbovém EPčku "FutureNoisePsychology", které vedle klipovky bude obsahovat ještě cover klasiky Sex Beat od Gun Club nebo typicky elektropunkové béčko Beyond The Collapse s vokálem ála Jello Biafra. Poslední položkou se pak remix skladby Razor od kolegy z AnalogueTrash, Ricarda Autobahna ze Spray. Kolekce vyjde už tento pátek 16. října 2020 v digitální podobě na AnalogueTrash. K sehnání bude níže na Bandcampu vydavatelství. Nové album "Deathcrush Palare" by pak mělo vyjít začátkem příštího roku.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.