Secrets Of The Moon z blackové minulosti přechází s novinkou do gothic rockové současnosti

Nemecká čtveřice Secrets Of The Moon patřila dvacet let do black metalové rodiny. Eskapické tendence směrem k novým horizontům vyvrcholily v letošním roce, kdy kapela vydává goticky laděné nové album.

Kolegové ze serveru Sicmaggot si už v souvislosti s pět let starým předchůdcem "Sun" stěžovali, že Secrets Of The Moon z původně black metalového hájemství uhýbají přístupnějším směrem. Objevily se dokonce sporé odkazy na gotickou scénu. Kapela se po nečekaně dlouhé pauze v letošním roce hlásí ke slovu a hned první singl jasně naznačil, že připravovaná deska bude pastvou spíše pro naše než metalové uši. Poslechněte si skladbu nazvanou Veronica's Room.

 

Secrets Of The Moon - Veronica's Room
 
Kapela zabrousila do temně rockové oblasti a není divu, že odkazy na Fields Of The Nephilim najdeme i v promo materiálech k připravované desce. Ta dostane jméno "Black House" a o její vydání se 8. května 2020 postará label Prophecy Productions. Album si už teď můžete objednat ZDE v digitální podobě, na CD, vinylu.... skalní fanoušci asi sáhnou po deluxe edicích, které obsahují navíc DVD, knihu, záznam "Live In Bitterfeld", dva plakáty a další nezbytnosti.
 
Gotické směřování Secrets Of The Moon podtrhuje i druhý singlový předskokan, skladba Don't Look Now, ke které vznikl také atmosférický černobílý videoklip. A když ještě přidáme, že ve dvou písničkách hostuje Jarboe, bývalá zpěvačka Swans.....
 
 
Secrets Of The Moon - Don't Look Now

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.