Druhý singl z připravované desky Clan Of Xymox referuje o zlomených srdcích

Letošní rok mají Clan Of Xymox plný plánů. Po americkém turné se kapela soustředí na vydání nového alba. K druhému singlu vydala kompletní EP a natočila videoklip.

Nejpozději na Valentýna bylo jasné, že Ronny Moorings chystá něco nového. To vyšel singl "She", o kterém jsme vás obšírně informavali. I k druhé nové skladbě z připravované desky "Spider On The Wall" legendární darkwave kapela přichystala celé EP a videoklip. Ten si pusťe jako první. Na svědomí ho má režisérka Zoe Kavanagh a její irský team.

 

Clan Of Xymox - Lovers
 
 

Pokud jste se pokochali obrazovým doprovodem skladby, kterou sama kapela charakterizuje jako "písničku pro zlomená srdce a balzán melancholické duše", můžeme plynule přejít k "Lovers" EP. V pátek 24. dubna 2020 vyšla v Evropě péčí labelu Trisol v digitální podobě pětiskladbová kolekce, kde vedle titulní skladby najdeme i tři její remixy od Actors, Hante. a Selofan a navrch ještě singlové béčko - novou verzi skladby Going Round. Její starší verzi můžeme najít na desce "Hidden Faces" z roku 1997. 

Clan Of Xymox by se měli představit v Praze koncem srpna jako hlavní hvězda na letošním ročníku festivalu Prague Gotik Treffen. Doufáme, že vše dobře dopadne a akce i koncert nakonec dopadne. Lístky v předprodeji seženete v síti GoOut.cz ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.