=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na pražský koncert She Past Away

Turecká dvojice She Past Away se chystá znovu na koncerty do naší domoviny. Na pražské vystoupení dua můžete díky naší soutěži vyhrát dvakrát dvě volné vstupenky.

Darkwave hvězda ze země půlměsíce po letech dokončila novou desku "Disko Anksiyete" a vyrazila jí propagovat na své nekonečné turné. To se zastaví v České republice celkem dvakrát. V pondělí 4. listopadu 2019 zahrají Doruk Öztürkcan a Volkan Caner v Praze. Zde je naplánován koncert v Kasárnách Karlín. O dva dny se pak Turci představí v Brně v Kabinetu MÚZ. Dva účastníci naší soutěže budou moci na pražskou zastávku vyrazit bez vstupenky a ještě budou moci s sebou vzít doprovod. Též grátis! Podmínkou je, že správně a včas odpoví na soutěžní otázku, a usměje se na ně štěstí při losování výherců. Otázka je tato:

Jak se jmenuje předkapela She Past Away na jejich připravovaném pražském koncertu a z které země pochází?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do čtvrtečního poledne (čtvrtek 31. října do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "SHE PAST AWAY". Výherce zveřejníme čtvrtka odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

She Past Away - Disko Anksiyete

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.