I letos proběhne v Polsku oblíbený festival Return to the Batcave

Trpíte akutním nedostatkem koncertů post-punkových, deathrockových a dalších podobných netopýřích kapel? 

Máme pro vás řešení. Pokud ho samozřejmě už samo nemáte ozkoušené na vlastní kůži. V polské Vratislavi (rozuměj Wroclawi) totiž i letos proběhne ve dnech 12. - 14. října festival Return to the Batcave. Na programu je samozřejmě kupa kapel a DJských setů.

Těšit se můžete na energickou show britských klasiků Skeletal Family, z Francie dorazí se svojí svéráznou tvorbou Charles De Goal, z Belgie přijedou Honeymoon Cowboys, kteří povstali z trosek Siglo XX, svůj projekt Dirty Weather Project představí Lucas Lanthier (Cinema Strange, Deadfly Ensemble) a Frank Vollmann (Frank the Baptist, Telegram Frank), francouzský deathrockový underground zastoupí Martyr Whore a svým špinavým post-punkem se budou snažit zaujmout Taliáni Dystopian Society

Trochou éterična přispějí cold waveoví špagetáři Winter Severity Index, naopak pořádnou porci energie vybalí řečtí minimalisté Selofan, post-punkovou melancholii se na posluchače pokusí přenést belgický objev Whispering Sons, zaujme určitě dívčí parta Kælan Mikla z Islandu, která  mixuje synth-punk a darkwave, sázkou na jistotu jsou provokatéři z Berlína Totenwald, jak se hraje post-punk pod Eiffelkovkou předvedou Plomb, ghost punk z kanadského Edmontonu přivezou Blood Bitch, mix darkwave, post-punku a elektroniky naservírují další "íčka" European Ghost, se svojí nervní tvorbou dorazí "frantíci" Dear Deer a párty určitě rozjede i berlínský nezmar Ben Bloodygrave.

Protancovat střevíc vám jako každý rok pomůžou i zkušení DJs, bude to tudíž pořádně náročný víkend. Další informace hledejte na stránkách festivalu (ZDE) a na Facebooku (ZDE). 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.