Rhys Fulber se na novém EP spojil se zpěvačkou Sarou Taylor z Youth Code

Před čtvrt rokem jsme vás informovali o novém dlouhohrajícím albu Rhyse Fulbera. Na kreativní vlně plující elektronik nás nenechává vydechnout a přichází s další náloží autorské muziky.

Tentokrát se nám dostává čtyřskladbové EP nesoucí název "Diaspora". Je to první nosič, který spojuje cesty legendárního elektronika a producenta z Front Line Assembly a německého, temně elektronického vydavatelství aufnahme + wiedergabe.

Rhys nás prozatím láká otvírákem Spit It In, který svým hardcoreovým vokálem povýšila Sara Taylor, polovina EBM dvojice Youth Code. Nekompromisní banger vás jistě naláká na zbývající tři kompozice, které vyjdou s celým nosičem 28. února 2020 v digitální podobě nebo na 12placovém vinylu. Poslech i koupi, to vše zvládnete níže na Bandcamp profilu vydavatelství.

Rhyse čeká brzy návrat ke koncertování s Front Line Assembly. Najprve prokřižují s Ministry a KMFDM Spojené státy, aby se poté přehoupli do Evropy na vybrané festivalové zastávky. Jednou z nich bude i vystoupení na domácím festivalu Brutal Assault. Více píšeme ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Geniální
Právě to vyšlo celé.
Skvělé EP. Song Slip It In nemá chybu. Parádní je verze Digital Tension Dementia od FLA. Palec nahoru, Rhys se činí!
Rhys je třída a málo kdo se na něj dneska chytá, jeho zvuk a smysl pro detaily je jedinečnej, ve všem co dělá. C1, FLA, DE, FF atd. Jeho solovky se skvěle zarejvaj pod kůži a jsou z nich parádně cejtit jeho životní zkušenosti z elektro-inustrial scény. Na živo taky výborný, vřele doporučuju.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.