The Soft Moon zahrají v prosinci v Praze

Trojice The Soft Moon je jednou z nejzářivějších hvězd nové vlny post punku. S radostí vám můžeme oznámit, že v rámci plánovaného evropského turné se zastaví 2. prosince v pražském Meet Factory.

 

The_Soft_Moon

 

Projekt Luise Vasqueze ze San Francisca připravuje k vydání svou novou desku. Ta dostane název "Zeros" a vyjde 5. listopadu na výborném labelu Captured Tracks. Už v říjnu ale Luis se svými parťáky vyrazí na turné. To nejdříve projede celé Spojené státy, aby nakonec zamířilo do Evropy. Poprvé v rozpisu najdeme i Českou republiku. 2. prosince The Soft Moon budeme moci poznat v živé podobě v pražském Meet Factory. Předkapelou bude tajemný projekt Dracula Lewis. Singl Insides z připravované desky "Zeros" si můžete poslechnout a n8sledně stáhnout níže.

 

The Soft Moon - Insides

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

vanoce letos prijdou driv!!joooo!
Zdravím, tady je dobrá zpráva: THE SOFT MOON přijedou do Prahy 6. dubna! <br />Více informací na http://meetfactory.cz/scheduleDetail.aspx?itemID=2870&referrer=%2fhudba%2fprogram.aspx<br />Budeme rádi za sdílení této zprávy.<br /><br />Díky<br /><br />Petr

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.