Gin Devo, předák Vomito Negro, zbrojí na dvou frontách

Loňský návrat belgické, tvrdě elektronické legendy Vomito Negro se vydařil. Koncerty kapely měly šťávu a byly korunovány podařeným novým materiálem. Ten bude zřejmě v dohledné době rozmnožen o sólovku frontmana Gina Deva, nazvanou "Errata" a novou nahrávku kapely, která ponese název "Fall of an Empire".

 

 

Už od začátku letních prázdnin přibývá na nově zřízeném Soundcloud profilu (http://soundcloud.com/gin-devo) Gina DevaVomito Negro utěšené množství nového materiálu. Ten dílem pochází z plánované sólové desky  "Errata" a pokračovatele loňské desky „Skull & Bones“ legendární belgické formace. Ze skladeb lze předběžně vyčíst, že nahrávka Gin Deva bude mít experimentálnější, stále ovšem tvrdou a minimalistickou skořápku. Žádný track nemá pod šest minut. 

 

 

 

Dnes k nůši sólových nahrávek přibyl track Factory Child, který není určen na sólovou desku Gina Deva, ale na jiný nosič. Ten dostane název "Fall of an Empire" a podle průvodního slova pod skladbou samotnou se jedná ukázku, která je určena pro novou desku Vomito Negro. I tu nabízíme níže k poslechu.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.