=UKONČENO= Soutěž o dva vstupy na šestou Hell Party

Jedna soutěž skončila, a už tu pro vás máme druhou! Tentokráte můžete vyhrát jeden a jeden (tedy dohromady dva) vstupy na Hell Party 6, která proběhne 16. dubna 2011 v Abatonu.

 

Hell 6

Ano, na šesté pokračování večírku tetovacího a piercingového studia Hell.cz pro (nejen) příznivce body modification, latexu, fetiše a BDSM (více jsme psali zde) se mohou dva z vás podívat zcela zdarma. To mimochodem znamená i možnost vidět bezplatně show pěti kapel v čele s vynikajícími Chrysalide (psali jsme). Co pro to musíte udělat? Být mezi vylosovanými, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, která zní:


Do jaké barevné kombinace bude stylizována letošní HELL Party?


Napovíme, že se jedná o trojkombinaci. Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do pondělního dopoledne (pondělí 11. dubna do 10:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "HELL 6 – Soutěž". Výherce zveřejníme během pondělního poledne. Hodně štěstí!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

Hell 6 logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.