Novinka Inkubus Sukkubus jde do světa – ochutnejte zdarma!

Dnes již "klasická" formace Inkubus Sukkubus z anglického Gloucestershire míchá gothic rock s pohanstvím a čarodějnictvím už od roku 1989. Za celou tu dobu se však nezpronevěřila svému stylu a nepřestala vydávat desky. I v roce 2010 tedy můžeme uvítat na světě nové album "The Dark Goddes" (psali jsme si o něm zde), jehož vydání však v závěru Osud trochu potrápil.

Obaly k desce totiž dorazily z tiskárny s chybami, které se vyžádaly další úpravy a zdržení více než týden. Aby kapela dodržela slovo vůči těm, kteří si album předobjednali s garancí dodání 8. listopadu, dala jim gentlemanskou nabídku – fanoušci si mohli zvolit, zdali počkají na opravenou verzi, nebo zda chtějí CD ihned i se špatným obalem, kdy jim správný bude poslán později. A právě dnes tiskárna konečně dodala správné podklady a desky se tak mohou rozletět do světa.

Ochutnávku z "The Dark Goddes", skladbu "Lose yourself at the Nymphaeum", si můžete zdarma poslechnout či stáhnout z Last.fm profilu kapely. Milovníci "starých dobrých" Inkubus Sukkubus pravděpodobně zklamáni nebudou.

 
Inkubus Sukkubus – The Dark Goddess


Tracklist:

1. The Dark Goddess
2. Lose Yourself at the Nymphaeum
3. Ferryman
4. Night Angel
5. She’s One of the Dead Now
6. Bacchanalia
7. Lunacy (Mother Goddess Moon)
8. Hammer of the Witches
9. Kissed by Eros
10. Karnayna

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.