Nové desky hodné pozornosti

...aneb co si pro nás kapely přichystaly na období březen/duben 2007...


Zdroj: internet
Vyčmuchali: Samgarr, Pavel Zelinka a Ezechiel

Ikona norské electro/industriální scény (pověstná výlety do techna) **CombiChrist** vydala 2. března 2007 dvojCD "What The Fxxk Is Wrong With You People?" Dohromady 24 tracků rozdělených na dva nosiče (14 nových na jednom, 10 bonus tracků na druhém) vyšlo na labelu *Out of Line*.




**Frank The Baptist** - tito deathrockeři pod křídly Strobelight records, 5. března vydali svojí novinku "The New Colossus". S nově příchozím basákem Bennem Ra, se kapele podařilo vytvořit ještě melancholičtější a intezívnější atmosféru než na předchozích dvou nahrávkách!




Jednomužný electro/industrial projekt z německého Bayernu **Wumpscut** vdechne 30. března život svému novému 11 songovému počinu "Body Census".




O nové desce formace **VNV Nation** "Judgement" jsme již informovali v článku " Zeptejte se ...VNV Nation", zbývá tedy jen doplnit, že vyjde 6. dubna 2007, kdy si jí VNV Nation sami vydají na labelu *Anachron Sounds*, bude obsahovat 10 tracků a vydání bude následováno velkou koncertní šňůrou po USA a Evropě.




Stylově na pátek 13. dubna 2007 je naplánováno vydání nového, v pořadí již desátého alba ""Les Fleurs du Mal" mistra/yně funerální atmosféry Anny Varney Cantodey, aka **Sopor Aeternus and The Énsemble of Shadows**. 13 nových songů prodchnutých mrazivou atmosférou opět vydává label *Apocalyptic Vision* v nákladu 2000 kusů CD-box edition a 900 kusů limitované edice 2 LP. Na video teaser k nové desce se můžete podívat na YouTube.




Průkopníci nových zvuků, kteří položili základní kameny míchání electro hudby a rocku, američtí **Nine Inch Nails**, si po dvou letech od vydání skvělé desky "With Teeth" přichystali na 16. dubna 2007 vydání nové desky s názvem "Year Zero". Trent Reznor v rozhovoru pro Kerrang prohlásil, že *" album bude znít jinak než "With Teeth", bude obsahovat 15 nových tracků, které nezní jako nic, co je v současné době vydáno a má vyjadřovat Reznorovo znechucení současnými trendy v rockové hudbě, zvláště "emo" stylem..."*. Že deska vyjde na Reznorově labelu *Interscope* je asi zbytečné dodávat.




Deathrockeři **The Last Day Of Jesus** vydávájí 20. dubna dlouho očekávanou desku "Dead Machines' Revolution"! 12 maniakálních songů z industriálního světa stiženého schizofrenií! TLDOJ můžete vidět na festivalu "Judgement Dady 10" (Dornbirn/Rakousko) a na "Wave-Gotik-Treffen" (Leipzig/Německo).




Nová deska "Fallout" kanadských industriálních legend **Front Line Assembly**, kteří mimo Castle Party zahrají i na českém festivalu Rock For People, vyjde na labelu *Metropolis* 24. dubna 2007 a bude obsahovat 3 zbrusu nové songy a devět remixů nejen pecek z desky "Artificial Soldier" z loňského roku.





Samozřejmě to určitě nejsou všechny zajímavé desky, které se na tyto dva měsíce chystají - tak jestli víte o dalších, podělte se do diskuse, díky ;).

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zapomněl jsem do článku přidat dotaz, jeslti vás nové desky zajímají a jeslti bychom takovéhle souhrny jednou za čas měli dělat, nebo vás to nezajímá....předem díky za názory ;-)
Já jsem pro.. člověk získá přehled a může se mu to hodit...
Dobrej souhrn, ani jsem netušil co vše se chystá. Pošlete tipy kde by se to dalo koupit ? Nějakej obchod nebo internet stránky.
super, pokracoval bych v tom..;-)...ale nezapomnel jsi zminit nove album Theatres Des Vampires, ktere vychazi 19. brezna??.;-)
[4]Sorry, ale clovek nemuze obsahnout vsechno ;-)
Chybí toho hodně, tohle je jen zběžný výcuc, který Ezechielovi, jako kompilátorovi přišel nejzajímavější.... já mu toho poslal mnohem více, ale to už by bylo zase k neučtení!
Jako nevím, můžete mi prosím někdo vysvětlit, co má WT společného s gotikou? A když už se tak ptám, co má s gotikou společného Greedy Invalid? (ačkoli o nich tady není zmínka, jenom jsem si jaksi všimla, že jsou na každé druhé (možná)gotické akci...)
Posloucha je dost lidi ( s WT si nejsem jist) z goticke subkultury a to staci ne?
Samgarr: to si děláš srandu že jo? Takže když hodně lidí z gotické subkultury poslouchá NiN tak je to gotika?<br />btw., nelze překhlédnou, že GI jsou až moc podobní HIM, jak zněním, tak kvalitou...
Protoze to poslouchaji gotici tak se to tu objevilo, tak jsem to myslel ;-)
jo aha... ale ja se ptala co to ma spolecneho s gotikou...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.