Armageddon Dildos na novém albu předkládají barevnou elektronickou dystopii

Už před dvěma roky jsme upozorňovali, že EBM klasici Armageddon Dildos pracují novém albu. To sice předběhly dvě EP, ale novinku "Dystopia" nekonec do země nezašlapaly.

I Uwe Kanka letos slaví. Jeho Armageddon Dildos se letos dožili 30 let fungování! A to si zaslouží novou porci muziky. Zatímco z dva roky starého "Herbstzeitlose EP" se na novinku nedostala ani nota, půl roku staré "Heut Nacht EP" už jasně naznačilo, že přiznivci poctivého oldschool EBM si na novince přijdou na své.

Jak je ale u projektu zvykem, rukopis projektu je mnohem barevnější. Vedle dalších party bangerů najdeme na novince i technoidní High Up In The Sky, ale i kytarou políbenou baladu Stay nebo Kraftwerkoidní kousek Neon, který je vokálním duetem s vlastní dcerou Malin.

Hardcore fanoušci kapely jistě přivítají rozšířenou verzi desky o remixové extra album plné předělávek od Orange Sector, AD:Key, Inertia, Schramm, Lights Of Euphoria nebo Digital Factor. Album vychází 31. srpna 2020 na labelu Alfa Matrix v digitální podobě a na CD nosiči ve standardní i limitované edici.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.