Program letošního Zombie Walku

Už jen hodiny nás dělí od chvíle, kdy budeme moci společně zařvat sborové BRAAAINS! Šestý ročník Pražského Zombie Walku je tu!

 

zw_2013_logo

 

Co vás vlastně během sobotního odpoledne, večera a noci čeká?

Počínaje sobotní půl třetí odpolední zahájí provoz registrační stánek na letošním shromaždišti, které bude umístěno u letenského Metronomu. Zde vám za vyplněný registrační formulář (který si můžete stáhnout z našeho webu www.zombiewalk.cz) na váš pařát připevníme pásku a stáváte se oficiálním účastníkem Zombie Walku. Registrace bude probíhat do 16:30 hodin, do té doby můžete doladit svůj mrtvolný vzhled a pořídit si nové jizvy či rozpárané hrdlo.

V 17 hodin se stádo zombií dá do pohybu pod vedením a dohledem organizátorů v označených reflexních vestách. Vypotácíme se po schodech dolů směrem k Vltavě, zde pořídíme hromadné foto a následně se přes Čechův most přesuneme chrčet Pařížskou ulicí a následně paralyzovat davy turistů na Staroměstském náměstí. Tady nás čeká druhé focení (panoramatická 360° fotka - loňský výsledek najdete TADY) a oznámíme vám počet přítomných nemrtvých. Ulicemi Železná a Havířská potom zamíříme na pěší zónu, na které můžete děsit kolemjdoucí až k branám klubu Rock Café na Národní třídě. Cestou určitě nezapomeňte sežrat všechny označené oběti, které po cestě potkáte!

Jako registrovaný zombík budete za padesátikorunu vpuštěni do útrob Rock Café. Horní kinosál bude od osmé večerní po celý večer patřit přehlídce zlatého fondu zombie kinematografie, kde se můžete inspirovat pro další ročníky. Koncertní sál ve spodním patře klubu přinese první vystoupení od 20 hodin, kdy zde se speciálním nemrtvým setem vystoupí brněnští Dirtyclean. Poté už přijde čas na vyhlášení soutěže o nejodpudivější, nejhnusnější a nejrozpadlejší zombii a následný koncert slovenských The Swan Bride. Pokud vám ani potom vaše končetiny neodpadnou, můžete se kymácet do rytmu následné reprodukované párty pod taktovkou DJů Samgarra a Nephilima. Zaručujeme vám, že zpátky do svých hrobů se doplazíte z posledních sil!

Tak na sežranou v sobotu, hnusáci!

Váš ZW team

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.