Aesthetic Perfection v novém videu vzkazují: Sem kluci nesmí! A blíží se ku Praze.

Američané Aesthetic Perfection už křižují Evropu po vydání nové desky "Into The Black". Ani to jim nestačí, a tak přitápí pod kotlem novým videoklipem k singlu "No Boys Allowed". V něm uvidíme současnou koncertní trojici, kdy vedle zpěváka Daniela Gravese klávesy likviduje Elliot Berlin a bicí klasickým způsobem bourá Joe Letz. Tak jak ho ostatně dobře známe z Combichrist.

Daniel k řízné EBM rubanici i jeho obrazovému pojetí dodává: "Když mi bylo kolem 10, má matka se provdala za muže, který nenáviděl všechno, čím jsem tehdy byl. On byl kulturistou, miloval Ježíše a nenáviděl „buzíky“. Já byl hubeným ateistou, rád jsem zkoušel make-up a různé šaty. Neměli jsme šanci k sobě najít cestu. Byl jsem otčímem vychováván ve světě, který ze mě měl udělat "tvrďáka". Místo, které bylo zapovězeno pro obyčejné kluky. Tohle video jsem natočil pro otčíma, abych mu ukázal, co se ze mne stalo. Doufám, že ho uvidí."

 


Aesthetic Perfection - Into the Black

 

Novinka "Into the Black" dle očekávání nabízí zvukově pestrý materiál, který je dle slibů Daniela Gravese odlišný od všech ostatních alb Aesthetic Perfection. Překvapí numetalovou kytarou Richarda Z. Kruspeho z Rammstein a Kornem načichlým otvírákem "Gods & Gold". Implementuje do původních electrovzorců s nakřáplými vokály popové prvky a zatímco jednou mají klávesy fialovou barvu The Birthday Massacre, jindy si při sborech vzpomenete na chlapecké party jako Nsync. Dokáže vás vytáhnout na parket díky "Wickedness" či klipové "No Boys Allowed", ale pokouší se zaujmout i na atmosféře postavěných cajdácích "We Wake Up" nebo finální "cornerovce" "Mourning Doves". 

Aesthetic Perfection odehrají svůj premiérový koncert v České republice v neděli 28. dubna v pražském Rock Café. Předskočí jim švédští Priest vzešlí z populárních temných rock/metalistů Ghost a australská zpěvačka Amelia Arsenic, bývalá členka elektropunkových Angelspit. Lístky v předprodeji pořídíte v síti GoOut.cz a přímo v klubu Rock Café za 450,-Kč + poplatky, na místě se budou dát pořídit za 550,- Kč.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.