Bruno Ferrari láká na dnešní křest dvěma videoklipy

Už za pár hodin si pražský klub Roxy podmaní neortodoxní šansoniér, disco diktátor a vůbec osobnost, které by se měli ženy vyhýbat velkým obloukem - Bruno Ferrari. Zde představí své nové CD "Vaudeville", ke kterému vznikly už dva videoklipy.

 

bruno_ferrari_-_vaudeville

 

První na svět přišlo obrazové ztvárnění skladby King Kong. Jedná se o cover songu z roku 1981 od tehdy nováčků na Československé scéně, Abraxas, z jejich debutu "Box". Bruno vás se svou povedenou společností zavede do džungle. King Kong útočí!

 

Bruno Ferrari - King Kong

 

Druhý klip byl vytvořen už mnohem méně lo-fi přístupem. Vybrána byla skladba Latino Lover In Hell z pera Moimira Papalescu, která trojici ústředních protagonistů ukazuje v pozici padlých "hvězd" večírků, které dostihla jejich minulost a krutě jim nastavuje odvrácenou tvář dekadentní zábavy.

 

Bruno Ferrari - Latino Lover in Hell

 

Tak nezapomeňte. Křest nové desky Bruno Ferrariho se odehraje už dnes v pražském Roxy. Speciálním hostem bude producent desky John Fryer. O DJskou afterparty se postará Steve Morell. Akce, která vrátí na česká pódia i legendární kabaret Zlatá kozačka, začíná ve 20 hodin.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.