Vanessa finišuje crowdfundingovou kampaň. Nabízí v ní nové EP a Samirovu knižní autobiografii.

Vanessa nespí. Naopak! A vy můžete být u toho.

A co tedy pro nás Samir Hauser se svými kumpány chystá? Dvě novinky.

1) Nové EP Vanessy. Bude se jmenovat "Škleb" a Samir Hauser na něm pracoval se současnými spoluhráči - Key Headem, Tuzexem a novým bubeníkem Ďurem, kterého fanoušci můžou znát ze slovenských souputníků The Dark. Součástí desky je už zveřejněná skladbu Meth Head, která je o jednom bývalém členovi kapely. Antikřest minialba "Škleb” proběhne v listopadu v pražským Futuru a v Brně na Melodce.

2) Kniha "Vyvrhel". Sám autor obsah své nové autobiografie přibližuje takto: "Projdeme spolu moje dospívání, první hudební pokusy, dostaneme se do otrockejch prací v korporátu a v bulváru, kde jsem neúspěšně předstíral, že jsem jeden z nich. Zjistíš hodně o lidech, ale věř mi, že to budeš chtít hned zapomenout. Přečteš si něco o mejch šílenejch milostnejch vztazích a snad se poučíš, co nikdy, ale nikdy nedělat."

Pokud byste rádi tyto připravované počiny měli rádi doma, pak putujte na stránky crowdfundingové kampaně, která běží poslední týden. Vybrat si můžete vedle klasického merche a vstupů na křty EP i, jak je u Vanessy zvykem, hodně netradiční výhry. Jako například krabičku cigaret, které patřily Tereze Pergnerové, nebo celou sadu antivýher, která obsahuje antimerch nebo možnost namluvení rozchodového nebo pracovně vyhazovací vzkazu. Už jen z tohoto důvodu se vyplatí na stránky Startovače vyrazit - https://www.startovac.cz/projekty/vyvrhel.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Moje milovaná Vanessa 😊 Létám po horách jako kamzík. Hudba dělá divy.

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.