Bruno Ferrari představí na desce legendární "Magic Fuck". Přispějte mu na něj v běžící kampani.

Bruno Ferrari natáčí nové album a znovu zve fanoušky k pomoci při vzniku v crowdfundingové kampani.

Popově dekadentnější tvář Samira Hausera je zpátky. Po necelých čtyřech letech finišují práce na nové desce Bruna Ferrariho. A co vtáhlo neúnavného zpěváka zase do studia? "Vyhodnotil jsem to, jako nejlepší věc, kterou můžu udělat v týhle zvláštní době. To, co se teď kolem nás děje, je ideální kulisa pro moji produkci. Nic stylovějšího už nikdy jindy nedostanete," vysvětluje Bruno na stránkách Startovače (ZDE), kam láká své fanoušky, aby pomohli desce na svět. Více o desce poví i spolupracovníci desky na následujícím videu:

 

 

"Nový album se bude jmenovat "ELECTROFANTASEX", což je metoda, která by údajně mohla sloužit jako prostředek k dosažení legendárního "Magic fucku". "Magic fuck" je mýtická sexuální zkušenost, která prý dokáže vyřešit problémy lidstva jednou provždy a zmiňoval se o ní například Rasputin," pokračuje autor v představování připravované novinky.  

Na albu se dále podílejí Moimir Papalescu, David N. Jahn, hraje tu baskytarista Fernando Saunders, který točil desky s Lou Reedem a Marianne Faithfull, Ema Brabcová z Roe Deer, Khoiby nebo Luno, Řezník, Necrocock a další zajímaví hosté. Deska vyjde v květnu, první singlem je skladba Beautiful Lonely People o lidech, kteří si užívají poslední zbytky rozkoší v kulisách rozpadajícího se světa. Poslechněte si jí níže a podpořte dekadentního šansoniéra na Startovači.

 

Bruno Ferrari - Beautiful Lonely People

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Grafika píšně BLP,nahoře očkovaní,dole neočkovaní.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.