SANCTUARY SILVESTR VRÁTÍ DO PRAHY DJs SVĚTOVÉHO FORMÁTU

Obvolejte přátele, odřekněte kulturní izolaci zimních chatiček i rodinné ohňostroje, zahrabejte lyže hlouběji do kumbálu a tučněte si do diářů - 31.prosince uzavřeme tento rok s "best-of" výběrem nejlepších DJs uplynulého roku na gotické scéně!

SANCTUARY_SILVESTR

Poslední hodiny roku 2011 totiž budete mít možnost poprvé pořádně oslavit v kruhu nejtvrdšího subkulturního jádra. Tématický večírek SANCTUARY SILVESTR do vás naklopí novoroční nemrznoucí welcome drink a sveze vás do útrob stylově dekorovaného klubu Necropolis, kde se budete moci s uplynulým rokem rozloučit výběrem toho nejlepšího a nejsvětovějšího z goth-friendly lákadel uplynulých měsíců.

Po oboustranné spokojenosti a spřátelení s headlinery letošního Prague Gothic Treffen vám pořadatelský team Sanctuary.cz do Prahy přiveze v silvestrovském speciálu návrat jednoho z nejuznávanějších a nejzásadnějších gothic DJs této planety - DJ De'Atha! Ten se okouzlen atmosférou Prahy vrátí do hlavního města oslavit závěr roku po boku tuzemských goths a nabídne vám opěť zasvěcený náhled do aktuálních hitparád death rock/post punkového žánru i lomcováky v podobě starých dobrých klasik ala Bauhaus, Clan of Xymox, The Cure, Cult nebo Joy Division. Jeho britská kultovní Black Veil party se tak na poslední den v roce pořádně ohřeje v pražském undergroundu!

DJským druhem i soupeřem v jedné osobě mu bude v několikahodinovém hudebním klání  největší překvapení letošního černooděneckého dostaveníčka - reprezentant spřátelené komunity Deathrock.de, německý DJ CYBERPAGAN, který si po strhujícím srpnovém setu v ranních hodinách jednoznačně vyslouží plný prostor pro několikahodinový postpunkový soundtrack silvestrovského reje.


Vyžeňte spolu s námi netopýry z frkaček, letošní Nový rok bude v Praze výjimečně temný!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jaaaj, to zní krásně!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.