Vstupte do nového roku pěkně "po goticku"

sanctuarySilvestrVůbec poprvé vás Sanctuary.cz zve na silvestrovský mejdan v gotickém duchu, navíc v hudební režii hned dvou uznávaných zahraničních DJů – německého DJ Cyberpagana a legendárního leedského jezdce na stříbrných kotoučích, DJ De´Atha! V sobotu 31. prosince v Necropolis.





 

Obvolejte přátele, odřekněte kulturní izolaci zimních chatiček i rodinné ohňostroje, zahrabejte lyže hlouběji do kumbálu a tučněte si do diářů - 31.prosince uzavřeme tento rok s "best-of" výběrem nejlepších DJs uplynulého roku na gotické scéně!

Poslední hodiny roku 2011 totiž budete mít možnost poprvé pořádně oslavit v kruhu nejtvrdšího subkulturního jádra. Tématický večírek "Sanctuary Silvestr" vás naklopí novoroční nemrznoucí welcome drink a sveze vás do útrob stylově dekorovaného klubu Necropolis, kde se budete moci s uplynulým rokem rozloučit výběrem toho nejlepšího a nejsvětovějšího z goth-friendly lákadel uplynulých měsíců. 

Po oboustranné spokojenosti a spřátelení s headlinery letošního Prague Gothic Treffen vám pořadatelský team Sanctuary.cz do Prahy přiveze v silvestrovském speciálu návrat jednoho z nejuznávanějších a nejzásadnějších gothic DJs této planety – DJ De'Atha! Ten se, okouzlen atmosférou Prahy, vrátí do hlavního města oslavit závěr roku po boku tuzemských goths a nabídne vám opěť zasvěcený náhled do aktuálních hitparád death rock/post punkového žánru i lomcováky v podobě starých dobrých klasik ala Bauhaus, Clan of Xymox, The Cure, Cult nebo Joy Division.

sanctuarysilvestr


A ne nadarmo má náš Silvestr podtitul "Black Veil Special".  DJ De'Ath je totiž také pořadatelem kultovních akcí Black Veil party, která se tak na poslední den v roce premiérově ohřeje i v pražském undergroundu! Zkrátka – když vy nemůžete na tyto vyhlášené večírky do Leedsu, přivezli jsme exkluzivně Leeds až k vám. A fanoušci ASP navíc budou moci přímo na místě oslavit vydání nového alba, a kdo ví, třeba si i jedno vydání odnést domů jako suvenýr... 

DJským druhem i soupeřem v jedné osobě bude  DJ De'Athovi v několikahodinovém hudebním klání největší překvapení letošního pražského černooděneckého dostaveníčka – reprezentant spřátelené komunity Deathrock.de, německý DJ Cyberpagan, který si po strhujícím srpnovém setu v ranních hodinách jednoznačně vyslouží plný prostor pro několikahodinový postpunkový soundtrack silvestrovského reje. 

Skladby se ale budou vyhrabávat i z ostatních zákoutí gothic scény, a tak se kromě gothic/death rocku a postpunku můžete těšit i na temné 80´s, neofolk, new wave, středověk a nějaké to electro. Zkrátka žánrová všehochuť, smíchaná do vysoce lákavé směsi, kterou u nás hned tak neuslyšíte. 

Vyžeňte spolu s námi netopýry z frkaček, letošní Nový rok bude v Praze výjimečně temný! A pokud vás to jen trochu baví, nezapomeňte se k tomu řádně vyparádit – jak na Nový rok, tak po celý rok, ne?

Předpokládaný harmonogram akce:

20.00-21.00 Sanctuary.cz DJ Crew
21.00-22.30 DJ De'Ath
22.30-23.30 DJ Cyberpagan
23.30-01.30 DJ De'Ath
01.30-02.30 DJ Cyberpagan
02.30-03.30 DJ De'Ath
03.30-04.00 DJ Cyberpagan
04.00-05.00 DJská válka DJ De'Ath vs. DJ Cyberpagan 

Sanctuary.cz SIlvestr – Black Veil Special  – DJ De'Ath (UK), DJ Cyberpagan (D)

31. prosince 2011 (start 20:00)
Praha, Necropolis (Vinohradská 63)
Vstup: 90,- Kč

SANCTUARY_SILVESTR_nstel2

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak to Vám závidím... :sigh: My se do Prahy na Silvestra nedostaneme - pořádáme vlastní silvestrovskou párty v naší Pivnici. Silvestr s takovými DJs by se mi opravdu moc líbil. A protože se nebudeme moci zúčastnit, přejeme už teď Vám všem do roku 2012 jenom to nejlepší, hodně štěstí, zdraví a pohody. Klubu Necropolis přejeme hodně vydařených akcí. Zdraví Vás všechny Jitka666 z Chodova u KV

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.