KOMPLETNÍ SEZNAM ÚČINKUJÍCÍCH LETOŠNÍHO PRAGUE GOTHIC TREFFEN!

Už za měsíc, konkrétně v sobotu 6. srpna, vypukne šestý ročník Prague Gothic Treffen, letos premiérově umístěný do dvou pražských klubů XT3 a Central Station Gallery. Před několika dny jsme vám přinesli sedm jmen letošních vystupujících, dnes seznam naplníme po okraj.

pgt6_na_web

Vůbec poprvé se díky aktivitě našeho pořadatelského teamu do Prahy podívá jeden z nejuznávanějších gothic DJs této planety, DJ De'Ath. Zakladatel mnoha legendárních parties (za všechny jmenujme alespoň Black Out, Prophecy či Black Veil) žijící v současné době v Leedsu připraví pro svou pražskou premiéru speciální set gothic/death rocku.

Kladenský odchovanec DJ Ron patří dlouhá léta k neúnavným organizátorům akcí (např. Dark:Live:Fest, Electrosmog) a také k naprosté špičce českého darkelectro DJingu. Před několika dny jeho skvělému setu nadšeně aplaudoval i Daniel Myer z Covenant, na letošním PGT si jej můžete vychutnat i vy.

Seznam vystupujících uzavírá pořadatelská Sanctuary.cz DJ Crew, která zahájí program obou klubů. Během několika dnů vám přineseme i orientační rozpis časů jednotlivých DJs a další lákadla letošního PGT. Vstupné na akci zůstává stejné jako loni, tzn. 99,- Kč.

 

6. PRAGUE GOTHIC TREFFEN
sobota 6.8.2011 od 19 hodin
klub XT3, Rokycanova 29, Praha 3 - Žižkov (guitar stage)
&
klub Central Station Gallery, Sabinova 2, Praha 3 - Žižkov (electro stage)
 


DJs:
- De'Ath (GB - Black Veil)

- Ronny Moorings (NL/DE - Clan Of Xymox) 

- Leo von Leibnitz (DE - Promofabrik.de)

- Cyberpagan (DE)

- Zydrate Project (SK)

- Ron (CZ - Dark:Live:Fest)

- Sin (CZ - Depeche.cz)

- Sickness (CZ)

- Godefroi (CZ)

& Sanctuary.cz DJ Crew

 

Vstup : 99,- Kč.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A vězte, že nudit se nebudete ani na letošním GOTHIC PICNICU alias venkovním warm-upu PGT...včera jsme dali hlavy dohromady s Leather Rat kolegy, kteří vám nachystají pořádně vypečenou, netopejrníkovou soutěž - více už brzy v novinkách;)
No doufám, že to nedopadne jak minulej rok s tím piknikem, bylo nás tam asi tak šest:D<br />Ale vypadá to krásně, už se těším, až si zase zakřepčím!:)
Tak tak, minule nás počasí solidně zradilo a když se začalo vyjasňovat, my sami jsme už chaoticky ladili technický trable v klubu a piknikový koš zahučel tak akorát v kumbále. Letos nám piknik právě laskavě zorganizují Leatherkrysy a přihodí navíc třešničku v podobě gothfriendly kreativního kontestu :)
No mně právě ani chvilku nepřipadlo, že by se schylovalo k nějakýmu počasovýmu zvratu:) Ale jo, zase chápu, že organizovat to určitě není nic jednoduchýho.
HURÁ

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.