=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na Vanessu a spol v Praze

Loňský koncertní comeback Vanessy přilákal do útrob KC Vltavská více než tisícovku platících zvědavců a na mnoho dalších už se pro zaplnění kapacity sálu nedostalo. Od té doby se kapela naživo sehrála a v pátek, téměř po roce obnovené činnosti, se chystá představit posluchačům novou verzi pódiové prezentace, (staro)nové písničky, které v současném playlistu doposavad nenašly uplatnění, a představí dokument, který o comebacku kapely natočil režisér David N. Jahn. Mimo Vanessy na večírku, který proběhne tento pátek 3. prosince v pražské Meet Factory, vystoupí také domácí dámské trio LateXjesus a německá EBM úderka Digital Factor.

Vše, co musíte udělat, je být zaregistrovaní v CzS newsletteru, mít štěstí u losování vítězů a především správně odpovědět na jednoduchou otázku:


V jaké jiné kapele hrál bubeník Vanessy Jarda Stuchlý od roku 1987?


Své odpovědi zasílejte na adresu  redakce@sanctuary.cz do čtvrteční půlnoci (čtvrtek 2. prosince do 24:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "Vanessa v Meet Factory". Výherce zveřejníme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.