Zahrají The Mission znovu naživo?

The Mission v příštím roce oslaví pětadvacáté výročí svého vzniku. Kapela ukončila činnost v roce 2008, přesto se v poslední době vyrojily spekulace o tom, že by se na pódiu mohla sejít původní sestava Hussey - Adams - Hinkler - Brown.

Wayne Hussey tuto myšlenku potvrdil a vydal k ní následující prohlášení:

"Je pravda, že uvažujeme o odehrání několika koncertů k 25.výročí vzniku - pravděpodobně v září. Ale ještě předtím, než uděláme konečné rozhodnutí, chtěl bych znát váš názor.

Za prvé, plánujeme odehrát dvě vystoupení ve Velké Británii - jedno v Londýně a druhé v Leedsu plus několik dalších ve vybraných městech v kontinentální Evropě. Všechna vystoupení budou o nostalgii - nic víc, nic míň. Žádné nové skladby, jen skladby, které jste - doufejme - znali a milovali po mnoho let. Za druhé, nemohu bohužel potvrdit kompletní line-up. V tuto chvíli mohu prozradit, že kromě mé maličkosti by se měl představit Simon Hinkler na kytaru, Craig Adams na basu a v některých skladbách jako speciální host zahraje Mark Gemini Thwaite. Viděl a mluvil jsem s Mickem Brownem a bohužel musím říct, že Mick s námi nezahraje. Škoda, já vím, ale tak to prostě je. V současné době máme tedy neobsazené místo bubeníka, které potřebujeme zaplnit.

Každopádně, mám na vás otázku, co si myslíte o odehrání těchto vystoupení bez Micka? Četl jsem některé z komentářů na našem fóru a v zásadě jsem se z nich dozvěděl to, co jsem očekával. Ale přesto bych vás všechny rád oslovil a přečetl si váš názor. Dejte nám vědět, ano?"

 

Pokud se chcete vyjádřit k tomuto tématu, učiňte tak na fóru oficiálních stránek The Mission.

 

mission

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Myslim, že koncert 3/4 The Mission je daleko lepší, než koncert 0/4 The Mission...
Souhlasím a pevně doufám, že přijedou někam poblíž. Tohle bych chtěl vidět.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.