Druhou desku Beauty In Chaos ohlašuje nový singl s Waynem Husseym

Na podzim jsme vám psali o projektu Beauty In Chaos a deskách plných hvězd nejen z gotické oblasti. Ani jsme se nenadechli a projekt nám hlásí příchod druhého řadového pokračovatele. Právě vypouští do světa první singl, na kterém se výrazně podílel Wayne Hussey z The Mission.

Beauty In Chaos je projekt kytaristy Michaela Ciravola, člena kapel The Models, Gene Loves Jezebel nebo Human Drama. Nahrávání první desky "Finding Beauty In Chaos" a následně i remixového dopňku se zúčasnila halda zajímavých osobností, a není divu, že projekt vzbudil mezi posluchači zaslouženou odezvu. Michael tedy kuje železo dokud je žhavé a ohlašuje na příští rok vydání následovníka. 

Kolekce "The Storm Before The Calm" vyjde sice až 21. února 2020, ale už teď je jasné, že i tentokrát bude lákat na sestavu výrazných pomocníků. První persóny najdeme už na prvním singlu "The Delicate Balance of All Things". Uslyšíme spoluatora Wayne Husseyho, jehož vokál už pomohl dvěma písničkám na debutu Beauty In Chaos. Baskytaristou, klávesákem a především producentem se pak stal znovu Grammy ověnčený Michael Rozon, známý mimo jiné z desek Ministry.

Beauty In Chaos - The Delicate Balance Of All Things (feat. Wayne Hussey)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.