21.6.10: Album "Body of a Crow" od Premature Ejaculation konečně i na CD

Jak jsme vás již na CZ Sanctuary informovali, label Malaise Music si vzal do hlavy ušlechtilý úmysl zprostředkovat posluchačům některé raritní nahrávky Rozze Williamse, frontmana původních Christian Death, a jeho experimentálního projektu Premature Ejaculation. Jedním z aktuálních počinů v rámci "The Lost Recordings Series" bude i vydání alba "Body of a Crow" z roku 1986. To dosud nikdy nevyšlo komerčně, bylo k disposici pouze v kazetové verzi, a provázela jej celá řada mýtů a dezinformací.

Těch několik málo původních kopií desky bylo před více než dvaceti lety dáno do oběhu přátelům interpretů, nebo osobně prodáno buď Rozzem, nebo vydavatelem Chuckem Collisonem. Bylo proto velmi nelehké dostat se k původní verzi kazet a stejně tak dospět k pravým názvům jednotlivých tracků, neboť původní obal neobsahoval tracklist. Z celkových 26 skladeb (12 jich bylo na straně A a 14 na straně B) má více než polovina stopáž kratší než dvě minuty. Album "Body of a Crow" je považováno za milník, od kterého se Rozz Williams již zcela obrátil směrem k experimentálním nahrávkám.

Původní obal kazety se bohužel vydavateli nepodařilo objevit, použili proto kopii Andrease Horrmanna, který jej pořídil přímo z obalu Rozzovy kazety.


Premature Ejaculation - Body of a Crow 

 
Tracklist:

1. The grind
2. Go (ahead)
3. Bloodied walls (time)
4. Revolution (the road)
5. Fall (the wayside)
6. Body
7. Alarm
8. Did the doctor give you a pill?
9. Excerpt #4
10. Sing it (frank)
11. Never say
12. Pain (a prayer for peter)
13. One conflagration
14. Popeye
15. Force
16. Rope
17. You can't kill kill
18. Film of a life
19. Defect
20. Poison
21. Very best
22. Excerpt #1
23. Sexual atelia
24. Dead beat
25. Excerpt 2&3
26. No more (room)

Zdroj: Side-Line.com (1986 'Body of a Crow' tape by Premature Ejaculation finally released on CD)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.