28.5.10: mulpHia připravil novou desku Pereat!

Richard Viduna alias mulpHia neustává ve svých vydavatelských aktivitách. Po loňské desce "Wartorn", kterou jsme vám na stránkách CzS zrecenzovali, přichází čas na novou desku "Pereat!". O ní se autor začal zmiňovat od před necelými dvěma měsíci, ale s příchodem vydání je čas zahrnout informacemi o další řadovce i méně skalní fanoušky. 

 

Mulphia_-_Pereat

 

Album vychází, stejně jako tři předchozí řadovky na ruském labelu Advoxya records a podobně jako u alb "Dark Side" a "Bleeding" využil Richard mohutné demáčové produkce první poloviny této desetiletky, která dala základ letošní placce. Tento základ, částečně přepracovaný do nové podoby, byl doplněn novými skladbami, které ještě nikdy nespatřily světlo světa. Co se nemění je stálé směřování projektu, přímo do zdravého jádra EBM muziky přelomu 80. a 90. let.

mulpHia zatím na webovkách pustí ven návrh obalu desky, pár hudebních náčrtků, které si můžete pustit na jeho Facebookovém profilu a také videotrailer, který odhalí nejen radosti několika vintage dam, ale také nové logo projektu.

 

 

mulpHia - Pereat! CD trailer

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.