7.9.09: Zástupy zombií zruinovaly známý (z)festival

Píše se rok 2018 - šest let poté, co byl mezi dav lidí na Olympijských hrách v Londýně vypuštěn nakažlivý virus. Lidstvo se pomalu mění v zombie a ty pomalu likvidují poslední zbytky "zdravých" obyvatel planety Země. Problém nastává poté, co na zemském povrchu zůstávají pouze nemrtví. Nemají co dělat, není koho trhat.... a tak se rozhodnou uspořádat si první festival nemrtvých....
Pokud jste dočetli až sem a netušíte, o co kráčí, tak vězte, že jste se dozvěděli hlavní zápletku připravovaného filmu/fiktivního dokumentu I Spit On Your Rave režírovanou Chrisem Boylem o prvním postapokalyptickém zombie hudebním festivalu.

Davové scény se natáčely na letošním ročníku známého celorodinného festivalu Big Chill, kde tisíce návštěvníků nalíčených jako zombie-kostýmovaných obdrželo vstupenku zdarma a pomohlo vytvořit nový zápis do Guinessovy knihy rekordů jako "Největší skupina zombies natočená na kameru". Jak to všechno vypadalo zkontrolujte na Flickr (http://www.flickr.com/photos/film4/sets/72157619089110392/show/) nebo YouTube (http://www.youtube.com/ispitonyourrave).

Natáčení hromadných scén byl pouze první krok k uskutečnění celého filmu, k jehož uvedení do kin by mělo dojít během příštího roku. Pokračující práce na bijáku můžete průběžně kontrolovat na webovkách, které jsou www.ispitonyourrave.com.

 

I Spit On Your Rave (trailer)

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak tenhle rekord uz asi netrhnem :whistle: Jsem zvedavej co se z toho vyklube, zatim to zni moc pekne

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.