Wednesday 13 vystoupí v Praze a Bratislavě

Zamkněte dveře, zabedněte okna a v napětí očekávejte věci následující - přichází svět děsu a hrůzy, šílených zombie a rockových stars!


Zdroj: Obscure Promotion

Postavy ze záhrobí hodlají v listopadu zaplavit Prahu a Bratislavu a probudit dočasně k životu všechny místní vyznavače té nejšílenější horor-punk/rockové zábavy. Pokud si libujete v děsivé hororové atmosféře a frčíte na ostré punk-rockové vlně, pak jste tu správně. Z útrob pražského klubu Rock Café a bratislavského Randálu, se již brzy vynoří posmrtné stvůry říkající si Wednesday 13 a věřte, že ten večer vám bude v přítmí sklepních prostor velmi úzko...

Wednesday 13 není pouze jméno hlavní hvězdy středečního večera, nýbrž také pseudonym duchovního otce celého projektu, Josepha Poola, který se však svého občanského jména dávno vzdal a mezi živými i mrtvými je znám jako "Wednesday". Od člověka, který v kolonce povolání udává "motherfucker", spoluvytváří komiks s názvem "Thirteen Dead Kids" a jehož velkým vzorem je Alice Cooper, snad ani nemůžete očekávat nic "normálního". Velmi proslavený je také další jeho projekt s názvem Murderdolls, ve kterém mj. hraje na kytaru bubeník Slipknot Joey Jordison. Wednesday se stává symbolem pro současnou mladou generaci, kterou ovlivňuje svými postoji, názory, hudbou, ale také stylem oblékání, za který vás rodiče doma moc nepochválí.

"Nesnáším, když mi někdo cokoliv nakazuje, taky proto jsem nikdy nechodil do kostela", říká Wednesday. "Pro mě vždy byla hudba únikem z reálného života. Kdykoliv jsem měl nějaký problém, šel jsem domů, vzal kytaru a vypustil ze sebe hraním všechny ty běsy". Těžko říci, které síly mu před čtyřmi lety vnukly představu založit nový projekt, ale rozhodně to musely být síly pořádně zvrácené, neboť to, co vzniklo a bylo pojmenováno jako Wednesday 13, bude děsit miliony pozemských smrtelníků ještě řadu desetiletí, a to zřejmě až do doby, než bude z planety Země odstraněno poslední CD této kapely. První vizitkou W 13 bylo album "Transylvania 90210: Songs of Death, Dying, and the Dead", které katapultovalo kapelu z potemnělých hřbitovů do koncertních síní po celém světě. Následovaly v rychlé sledu vydané desky "Fang Bang", "Skeletons", "Bloodwork" a žívák "Fuck It, We'll Do It Live".

 

Wednesday 13 - I Walked With A Zombie


Wednesday před nastávajícím turné slibuje ostrou horror rockovou jízdu s jedním jediným cílem - nenechat návštěvníky koncertu ani na chvíli oddechnout a nabídnout show, při níž vám bude stydnout krev v žilách. Přijďte se přesvědčit, zombie se probouzí...

Wednesday 13 (USA)
8. listopadu 2008 / 11. listopadu 2008
Praha, Rock Café (Národní 116/20) / Bratislava, Randál (Karpatská 2)
Vstup: 380,- Kč / 380,- Sk

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

proc je ten W13 vzdycky v nevhodnou dobu??... vsechny penize jsem nechal na Blitzkid, tak si to alespon uzijte vsichni, co tam pujdete..:-)
Pokud se někdo chystáte a chtěli jste si někdy zkusit napsat report pro CzSanctuary, máte skvělou příležitost, protože to vypadá, že se tam nikdo z nás nedostane. Předem díky za aktivitu a užijte koncert ;-)
Tak nevim, jestli pujdu. Kamaradi maj party, a já mam nateklý obočí, protože jsem do něj dostala pěknou pecku něcím loktíkem na Amduscii včera :D
[3] já zase včera dostala loktem pod oko při pogu na křestu Fake Tapes :-D ale na W13 určitě půjdu, v RC dva dny po sobě jsem ještě nikdy nebyla
asinx:Tak to taky docela potěší ;-) Já myslela, jak tam nebudu mít modřinu, a ono to prakticky ihned nateklo, jako když si člověk natrhne ret :-) Ještě že jsou černý oční stíny ;-)
ale neumím psát

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.