Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave

Al Jourgensen, Moimir Papalescu, Gary Numan, Angelspit, Legendary Pink Dots a další jména ve žhavých novinkách dnešní Scény. Od 22:00 na Radiu Wave.

Máme pro vás další díl plný žánrových novinek. Představíme vám, jak zní poťouchlý nový projekt Ala Jourgensena z Ministry nazvaný Surgical Meth Machine, v předstihu si zahrajeme z nových desek Angelspit, Cynical Existence, All Hallows Eve, Legendary Pink Dots, Spark! nebo Winter Severity Index. Odhalíme, jak dopadla kolaborace Garyho Numana s Jeanem-Michel Jarrem nebo Johnem Foxxem. Z domácích luhů se k nám dostal rodinný projekt Moimíra Papalescu nazvaný Papalescu2 nebo ambientní skládačka jihlavské dvojice Druhá smrt.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Surgical Meth Machine – I'm Invisible

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.